Consultanță în afaceri

Companiile prosperă atunci când oamenii, procesele și instrumentele lor sunt toate aliniate în spatele obiectivelor comune. La Mazars, ajutăm liderii din întreaga afacere – de la management de top până la finanțe, risc, IT și HR – să ofere performanță de top prin colaborare, sfaturi și expertiză tehnică și digitală de actualitate.

Serviciile noastre:

Abordarea noastră

Credem că oamenii sunt în centrul schimbării de succes. Prin urmare, combinăm expertiza noastră tehnică, agilitatea și cele mai recente tehnologii cu o înțelegere profundă a nevoilor, contextului și culturii dumneavoastră pentru a crea împreună răspunsuri care conduc la rezultatele pe care le căutați.

Consultanții noștri lucrează ca o echipă internațională, integrată în diferite zone geografice și sectoare industriale. Combinând expertiza noastră globală cu o înțelegere detaliată a contextului local, vă putem sprijini cu succes, de-a lungul întregului lanț de la strategie la implementare, pe fiecare piață în care operați. 

Oferim o gamă largă de servicii de management, risc, tehnologie și consultanță digitală, de la gestionarea schimbărilor și integrarea post-fuziune la audit intern și proiectarea soluțiilor de întreprindere. Consultanții noștri de risc pot contribui la proiectarea și implementarea de procese pentru a demonstra conformitatea permanentă cu noile cadre legislative în domeniul afacerilor, în timp ce consultanții noștri în tehnologie și management pot implementa instrumente de automatizare de ultimă generație pentru a reproiecta procese de afaceri critice și pentru a spori eficiența.

Indiferent de provocările care vă așteaptă, echipa Mazars vă va oferi tot ajutorul de care aveți nevoie pentru a găsi răspunsul care se potrivește cel mai bine afacerii dumneavoastră. Alinierea oamenilor și a organizației dumneavoastră cu procesele și tehnologa potrivite ne permite să îmbunătățim performanța, să reducem riscurile și, în cele din urmă, să vă oferim o mai mare încredere în performanțele afacerii dumneavoastră.

Solicită o ofertă