Mazars în România își consolidează echipa de conducere

12 ianuarie 2024

Mazars, firmă internațională de audit şi consultanță în afaceri, anunță numirea a trei noi lideri în echipa de management din România.

Începând cu data de 1 ianuarie 2024, Cristina Constantin și Mariana Dragomir au fost numite în funcția de Outsourcing – Accounting Partner, iar Adrian Mihalcea în funcția de Deal Advisory Director, cu scopul de a consolida și dezvolta expertiza și capacitatea firmei în domenii cheie ale business-ului.

Cristina s-a alăturat echipei Mazars în anul 2013 și deține o experiență profesională de peste 16 ani în contabilitate financiară, oferind în acest timp consultanță clienților din diverse industrii. Pe parcursul carierei, și-a consolidat expertiza lucrând, în special, cu clienți care fac parte din grupuri multinaționale, cu cerințe ridicate de raportare și care utilizează sisteme ERP complexe. Cristina este expert contabil, fiind membră atât a Corpului Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România (CECCAR), cât și a Camerei Consultanților Fiscali din România (CCF). În noul său rol, Cristina va continua să crească vizibilitatea în toate ariile de contabilitate și raportare, contribuind în același timp la creșterea afacerilor clienților ei.

Mariana și-a dezvoltat competențele și expertiza în servicii de contabilitate financiară, contabilitate managerială și raportare financiară. Cu o experiență profesională de peste 17 ani, a livrat cu succes servicii de contabilitate personalizate pentru diverse companii internaționale și s-a specializat în consilierea clienților săi în special în proiecte de implementare a diferitelor sisteme ERP. Mariana este membră atât a Corpului Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România (CECCAR), cât și a Camerei Consultanților Fiscali din România (CCF). În noul său rol, Mariana va continua să conducă echipa noastră spre un succes continuu, angajându-se ferm să ofere servicii de înaltă calitate clienților noștri.

Comentând despre noua lor provocare, Luminița Bornoiu, Partner, Head of Outsourcing, a menționat:

Adrian s-a alăturat echipei Mazars în anul 2016 și are o experiență de peste 11 ani în servicii de consultanță financiară. Expertiza sa se axează în mod deosebit pe gestionarea proiectelor de due diligence legate de fuziuni și achiziții, cuprinzând atât angajamente de cumpărare, cât și de vânzare, într-o gamă variată de industrii. Adrian deține titlul de Chartered Financial Analyst (CFA) și este membru al Asociației Contabililor Autorizați (ACCA). Conducând o echipă de profesioniști, el promovează o cultură a inovației, adaptabilității și orientării către client. În viitor, va continua să valorifice experiența și cunoștințele sale pentru a ghida clienții prin lumea dinamică a serviciilor de consultanță financiară.

Reflectând asupra noului rol al lui Adrian, Răzvan Butucaru, Partner, Financial Services & Advisory Leader, adaugă:

La Mazars, ne bucurăm să începem noul an cu asemenea vești bune și suntem entuziasmați pentru noile călătorii profesionale ale colegilor noștri. Felicitări tuturor pentru dezvoltarea continuă, realizările obținute și menținerea excelenței constante.

 

###

 

Persoane de contact

Emilia Popa, Head of Marketing and Communication, Mazars în România

emilia.popa@mazars.ro / +40 741 111 042

Mădălina Lazăr, PR & Corporate Communication Executive, Mazars în România

madalina.lazar@mazars.ro / +40 763 385 622

Despre Mazars

Mazars este un parteneriat internațional integrat, specializat în audit, contabilitate, consultanță, servicii fiscale și juridice*. Cu filiale în peste 100 de țări și teritorii din întreaga lume, ne folosim de cunoștințele de specialitate a peste 30.000 de profesioniști din cadrul parteneriatului integrat Mazars, pentru a sprijini clienți de toate dimensiunile în fiecare etapă a dezvoltării lor.

*acolo unde permite legislația națională aplicabilă.

www.mazars.com | Mazars on LinkedIn

Despre Mazars în România

În România, Mazars are o experiență de peste 29 de ani în audit, consultanță fiscală și financiară, externalizare și sustenabilitate. Puterea noastră constă în oamenii cu care lucrăm – echipa locală cuprinde peste 350 de profesioniști.

www.mazars.ro | Mazars Romania on LinkedIn