Vânzarea afacerii

Câștigați valoarea pe care o merită afacerea dvs. Permiteți-ne să vă ajutăm să pregătiți afacerea pentru vânzare, să găsim cumpărătorul potrivit și să negociem un preț care să reflecte pasiunea și energia pe care le-ați depus în afacerea dvs.

Transformarea unui proiect complex în ceva simplu

Vânzarea afacerii dvs. poate fi cea mai interesantă și cea mai provocatoare perioadă din cariera dvs. Suntem aici pentru a vă ajuta să o navigați cu succes.

Decizia de a vinde o afacere nu este niciodată luată cu ușurință, iar sprijinul din partea consilierului extern poate fi de neprețuit. O strategie de ieșire robustă vă asigură că vă îndepliniți obiectivul final cu întreruperi minime și în intervalul de timp dorit.

Poate că abia începi să te gândești la vânzarea afacerii? Vă vom ajuta să identificați opțiunile disponibile și să planificați înainte de a găsi cel mai bun cumpărător, indiferent dacă acesta este un concurent, o echipă de management existentă sau un membru al familiei. Avem o rețea de investitori de capital privat, astfel încât să puteți explora, de asemenea, dacă aceasta este calea potrivită pentru dvs.

Sau, dacă ați identificat un cumpărător, vă vom ajuta să prezentați în mod eficient oportunitatea, apoi să negociați cel mai bun preț și structura ofertei. Pe lângă planificarea impozitului pe câștiguri de capital și maximizarea scutirilor disponibile, implicarea noastră se extinde dincolo de vânzare până la planificarea impozitului pe moștenire, astfel încât să protejați valoarea pe care ați creat-o. 

Obiectivul nostru este să ne asigurăm că păstrați controlul pe tot parcursul procesului, adaptând suportul nostru pentru a se potrivi obiectivelor dumneavoastră finale. 

Solicitați o ofertă