Bun venit la Mazars

Mazars este o companie internațională de servicii integrate de audit și consultanță fiscală şi financiară, dedicată clienților săi şi susţinându-i în a-și construi afacerea cu încredere și a o dezvolta într-un mod sustenabil.

Am parcurs un drum lung de când Robert Mazars și-a înființat firma de contabilitate la Rouen, Franța, în 1945. De la aceste începuturi modeste, Mazars a devenit un grup internațional format din peste 50.000 de profesioniști din peste 100 de țări și teritorii, inclusiv 17.000 de profesioniști prin intermediul Mazars North America Alliance.

 

Auditul a fost la baza expertizei noastre de mai bine de 70 de ani. Acest fapt este completat de un portofoliu echilibrat de servicii de consultanță financiară, fiscală, de conformitate și juridică, pentru a sprijini evoluția nevoilor clienților noștri.

Nivelul înalt de expertiză ne permite să deservim clienții globali și locali din întreaga lume, rămânând, în același timp, fideli unei  abordări agile, personale și distincte. Oriunde lucrăm, operăm în colaborare ca o singură echipă integrată. Acest lucru ne permite să oferim un serviciu personalizat, de o calitate excepțională fiecărui client, oriunde s-ar afla, bazându-ne pe cunoștințele noastre locale, diversitatea culturală și perspectiva globală.

Modelul nostru de funcționare este democratic și transparent atât intern, cât și extern. Direcția Mazars este dată de Comitetului Executiv al Grupului, cu membri aleși la fiecare patru ani. Acesta este susținut de un Consiliu de Guvernanță care, printre altele, asigură respectarea eticii în orice moment, în tot ceea ce facem.

Suntem de părere că o companie responsabilă trebuie să creeze valoare comună. Ne propunem să realizăm acest lucru atât prin menținerea independenței noastre și prin grija pentru viitorul industriei, cât și prin echilibrarea sustenabilităţii și profitabilităţii, în timp ce lăsăm moştenire o lume dreaptă și prosperă generațiilor viitoare.

Documente

Corporate story 2023
Mazars at a glance 2023