Industria aerospațială și de apărare

Gândire inovatoare pentru a ajuta la rezolvarea celor mai complexe provocări

Companiile din domeniul aerospațial și al apărării se confruntă cu perturbări fără precedent pe mai multe fronturi. Pentru a rămâne în prima linie a inovației și pentru a dezvolta tehnologii pentru viitor, companiile din acest sector trebuie să se angajeze într-o călătorie transformatoare. Experții noștri oferă soluții care să vă ajute să vă regândiți strategia de afaceri, să navigați prin digitalizare și să vă îmbunătățiți operațiunile.

Abordarea noastră

Industria aerospațială și de apărare este una dintre cele mai dinamice și mai transformative industrii. Fiind o piață cu adevărat globală, aceasta cuprinde aviația comercială și sistemele avansate de apărare și securitate, unde furnizorii și operatorii se confruntă în mod constant cu o presiune financiară intensă și cu cererea clienților.

La Mazars, oferim competențe specifice și soluții personalizate pentru a vă ajuta să vă îmbunătățiți performanța și să vă atingeți obiectivele. Avem o experiență dovedită în sectorul aeronautic, spațial și al apărării, unde lucrăm cu producători, furnizori și companii MRO de toate dimensiunile, precum și cu organizații industriale și ministere și departamente de apărare din întreaga lume. Atunci când lucrăm cu dumneavoastră, reunim experți din întreaga noastră rețea internațională pentru a vă oferi consultanță și îndrumare care să vă asigure competitivitatea viitoare.

Oferind o gamă largă de servicii de audit, de impozitare și de consultanță, avem soluțiile pentru a vă ajuta să faceți față provocărilor cu care vă confruntați:

Finanțarea și securizarea lanțului dumneavoastră de aprovizionare

Experții noștri colaborează cu dumneavoastră pentru a asigura finanțarea programelor și a infrastructurii, pentru a vă optimiza și securiza lanțul de aprovizionare global și pentru a implementa noi soluții de finanțare, cum ar fi factoringul invers.

Valorificarea oportunităților de piață și consolidarea prezenței pe piață

Vă putem ajuta să înființați noi afaceri sau să vă mutați pe piețe emergente și în creștere, să identificați noi game de produse și să asigurați succesul achizițiilor și al proiectelor de parteneriat.

Asigurarea și optimizarea operațiunilor dvs.

Este vital ca afacerea dvs. să fie robustă. Putem lucra cu dvs. pentru a vă digitaliza operațiunile și a valorifica datele pentru a îmbunătăți productivitatea. De asemenea, vă putem revizui proiectele de investiții, putem pune în aplicare controale interne și proceduri de gestionare a riscurilor și putem efectua analize pentru a îmbunătăți procesul decizional și prevenirea fraudei.