Media

Vă ajutăm să beneficiați de oportunitățile unui sector în continuă transformare

Revoluția digitală a transformat sectorul media. Evoluția cerințelor consumatorilor în ceea ce privește experiențele digitale inovatoare determină schimbări, punând în același timp la încercare modelele de afaceri existente. Serviciile noastre personalizate de audit, impozitare și consultanță sunt concepute pentru a vă ajuta să vă adaptați și să prosperați.

Abordarea noastră

Sectorul media, al informațiilor și al divertismentului este dinamic și trece printr-o perioadă de schimbări tehnologice semnificative. Perturbarea digitală, schimbarea comportamentelor consumatorilor și incertitudinile economice își pun amprenta asupra pieței media din întreaga lume. Pentru a supraviețui și a prospera, companiile trebuie să își adapteze modelele de afaceri și să ia decizii critice și rapide.

Specialiștii noștri au o experiență profundă în domeniu și vă oferă soluții pragmatice și flexibile, astfel încât să vă puteți transforma operațiunile și să vă consolidați poziția pentru succesul viitor. Lucrând ca o echipă integrată, experții noștri oferă servicii specializate de audit, consultanță financiară, planificare și conformitate fiscală, consultanță și servicii de licențiere și redevențe pentru întreprinderile media de toate dimensiunile.

Este posibil să încercați să atingeți unul dintre mai multe obiective:

  • Redefinirea poziției dvs.
  • Să profitați de noi oportunități de diversificare
  • Să vă controlați rețeaua de distribuție
  • Să vă păstrați și să vă implicați în relația cu clienții dvs.
  • Să vă asigurați conținutul strategic și să gestionați drepturile acestuia
  • Asigurați-vă poziția financiară

Vă oferim trei instrumente strategice care vă pot ajuta să vă atingeți obiectivele și să concurați pe o piață aglomerată:

Adaptați-vă modelul de afaceri

Pentru a prospera pe piața dumneavoastră, trebuie să înțelegeți mediul în care activați și să profitați de oportunitățile care apar. Vă putem ajuta să vă definiți și să vă implementați strategia, să vă poziționați marca, să construiți un model de distribuție și să vă dezvoltați planurile de afaceri. De asemenea, echipa noastră vă poate ajuta să vă gestionați tranzacțiile financiare și vă poate consilia în fiecare etapă a strategiei de creștere.

Creșteți-vă performanța

Vă putem ajuta să identificați ceea ce este necesar pentru a vă optimiza performanța și pentru a valorifica oportunitățile de stimulare a creșterii, fie printr-o achiziție, fie printr-o cesiune. De asemenea, echipa noastră vă poate consilia cu privire la strategiile de îmbunătățire a profitabilității și a randamentelor și vă poate oferi asistență juridică legată de redevențe, francize și piraterie.

Controlați-vă riscurile

În era digitală, gestionarea riscurilor este esențială. Experții noștri vă pot evalua riscurile financiare și vă pot oferi instrumente de control al acestora, precum și consiliere cu privire la eficiența securității care vă protejează sistemul de informații și conținutul. De asemenea, vă putem oferi soluții practice pentru gestionarea schimbării, probleme de reglementare și consecințele litigiilor și ale fraudei de identitate.