Industria ospitalității

Soluții personalizate pentru o afacere axată pe client

Sectorul ospitalității și al petrecerii timpului liber conține o gamă bogată de companii care acoperă restaurantele, călătoriile și turismul, jocurile de noroc și sporturile. Operatorii se confruntă cu un mediu provocator, în care condițiile economice și gusturile consumatorilor se schimbă în mod constant din cauza întreruperii digitale, a globalizării și a concurenței. Ne concentrăm să vă oferim soluțiile de care aveți nevoie pentru reziliența operațională, pentru a vă ajuta să prosperați.

Abordarea noastră

Operatorii cunosc prea bine provocările care există în sectorul hotelier și de agrement. Pentru a prospera, ei trebuie să navigheze printre multiple obstacole, cum ar fi condițiile economice incerte, fluxul și refluxul cererii consumatorilor, noua legislație și schimbările tehnologice. Pe lângă acestea, evenimentele geopolitice și pandemiile reprezintă riscuri semnificative care pot avea consecințe nefaste.

La Mazars, specialiștii noștri în domeniul ospitalității și agrementului înțeleg problemele cu care se confruntă acest sector în prezent. Experții noștri au o experiență vastă și vor lucra cu dumneavoastră pentru a vă ajuta să răspundeți rapid la evoluțiile și cerințele unei industrii extrem de competitive și dinamice.

Lucrăm cu o gamă largă de clienți mici și mari, inclusiv:

  • Restaurante baruri și companii de servicii alimentare
  • Hoteluri, inclusiv grupuri mari și cotate la bursă, unități independente și hoteluri mici, mijlocii și de tip boutique
  • Agenții de turism
  • cluburi și asociații sportive
  • Operatori de săli de sport, inclusiv companii private care gestionează facilități private și publice, precum și săli de sport de agrement din hoteluri
  • parcuri de agrement și jocuri de noroc

Echipa noastră vă poate oferi soluțiile de care aveți nevoie pentru a vă îndeplini obiectivele pe termen lung. Fiecare specialist se mândrește cu faptul că oferă sfaturi și îndrumări care nu numai că vă ajută să vă gestionați cu succes organizația, dar vă permite și să oferiți o experiență de înaltă calitate clienților. Adoptăm o abordare pragmatică, care asigură că ceea ce facem este potrivit pentru nevoile dumneavoastră, fie că este vorba de definirea strategiei de dezvoltare, de găsirea și asigurarea investițiilor, de optimizarea operațiunilor sau de restructurarea afacerii dumneavoastră:

Definirea strategiei dvs. și alinierea la oportunitățile pieței

A avea o strategie corectă este vital pentru afacerea dvs. Vă putem ajuta să vă definiți și să vă poziționați produsele și serviciile pentru a răspunde cererii clienților, să evaluați fezabilitatea proiectelor dumneavoastră și potențialul de rentabilitate financiară. Fie că vă înființați noi afaceri pe piețe în creștere, fie că trebuie să vă desființați activele non-strategice, vă putem asigura succesul prin oferirea de consultanță financiară, asistență juridică și fiscală, ținând cont de specificitățile și reglementările locale.

Asigurați-vă investițiile

Experții noștri vă pot consilia cu privire la selectarea investitorilor și la securizarea investițiilor. De asemenea, putem găsi soluția de finanțare potrivită pentru proiectele dumneavoastră, putem realiza studii de fezabilitate, evalua activele, adapta structura de capital, ajutându-vă în același timp să revizuiți obligațiile contractuale.

Optimizarea operațiunilor dvs.

Vă putem sprijini să vă îmbunătățiți procesele și controalele interne pentru a preveni frauda. Implementăm sisteme de raportare în conformitate cu standardul USALI. Vă optimizăm gestionarea trezoreriei și revizuim politicile de resurse umane, oferind în același timp audituri financiare, fiscale și IT. Analiștii noștri de date și experții noștri în tehnologie vă pot îmbunătăți performanța digitală prin intermediul unei tehnologii fiabile și al gestionării datelor, astfel încât să puteți obține informații despre consumatori și să protejați datele clienților. De asemenea, vă putem sprijini să obțineți etichete naționale sau internaționale, iar echipa noastră de sustenabilitate vă poate ajuta să vă definiți și să vă implementați strategia de CSR.