Accesare fonduri și finanțări

Obțineți finanțarea necesară pentru a vă îndeplini obiectivele

Finanțarea este un instrument valoros pentru fiecare companie ambițioasă. Aceasta poate contribui la stimularea creșterii prin finanțarea proiectelor, achizițiilor sau dezvoltărilor strategice sau poate contribui chiar la capitalul de lucru de zi cu zi. 

Cu toate acestea, sectorul finanțării devine din ce în ce mai complex, cu noi instrumente de finanțare care apar zilnic pe piață. Specialiștii noștri în finanțare vă pot oferi sfaturi practice și personalizate pentru a vă ajuta să înțelegeți, să obțineți și să gestionați soluții de finanțare concrete pentru afacerea dvs. și care vă ajută să vă atingeți obiectivele. 

Abordarea noastră 

La Mazars, înțelegem sectorul finanțărilor și rolul important pe care îl acestea îl joacă pentru afaceri. Oferim o abordare colaborativă prin care mobilizăm experți din toate disciplinele tehnice, sectoarele și zonele geografice pentru a ne asigura că aveți la dispoziție o echipă personalizată pentru a vă satisface nevoile de finanțare. 

Echipa dedicată va colabora strâns cu dumneavoastră pentru a vă înțelege pe deplin cerințele și abordarea și pentru a oferi sfaturi adaptate strategiei de afaceri și metodelor de lucru. Poate doriți să tranzacționați la bursă, să refinanțați datorii, să strângeți fonduri de la parteneri de investiții, să finanțați un proiect de infrastructură sau să obțineți o evaluare pentru activitatea de M&A. Indiferent de nevoi, vă putem oferi sfaturi și îndrumări cuprinzătoare prin care vă ajutăm să obțineți rezultate de succes. 

Oferim consultanță într-un spectru larg de soluții de finanțare pentru a depăși o gamă largă de provocări. Aceste soluții includ: 

Datorită perspectivelor internaționale la care se adaugă cunoașterea pieței locale, ne axăm pe furnizarea de soluții care să sprijine strategia și obiectivele dumneavoastră de afaceri. 

Solicită o ofertă

Contactați-ne