Studiu ESG: How advanced are you on your sustainability journey?

Pe măsură ce problemele de mediu, sociale și de guvernanță (ESG) cresc în importanță globală și domină din ce în ce mai mult mediul de afaceri, raportul Mazars ESG: Where are you on the journey? stabilește opțiuni și căi pentru companiile de toate dimensiunile și sectoarele, în timpul tranziției către un model de afaceri mai durabil.

Raportul nostru analizează informații cheie de la liderii de afaceri din întreaga lume, împreună cu îndrumările experților noștri din sector, pentru a vă sprijini să navigați prin provocări și să beneficiați de oportunități.

Fiți la curent cu ultimele reglementări

Indiferent dacă vă pregătiți să porniți, să accelerați ritmul călătoriei sau să vă concentrați pe implicare, raportul nostru acoperă o serie de subiecte legate de ESG, inclusiv cele mai recente reglementări globale care conduc agenda de sustenabilitate, precum și impactul acestora asupra afacerilor.

Evaluați-vă progresul

Raportul reflectă, de asemenea, concluziile celui mai recent barometru Mazars C-suite, care dezvăluie modul în care liderii de afaceri acordă prioritate ESG și ceea ce percep ei ca provocări semnificative pentru implementare. Perspectivele experților noștri globali despre trei sectoare care se află în avans în problemele ESG vă pot ajuta să vă evaluați progresul. În plus, informațiile geografice oferă lecții valoroase despre modul în care companiile abordează provocările globale și locale.

Tranformați cuvintele în fapte

Trecerea ESG de la cuvinte la acțiuni necesită o deschidere pentru a învăța, cunoștințe în care poți avea încredere și o schimbare a mentalității care integrează sustenabilitatea în centrul scenei. Raportul oferă conducerii un set de principii directoare pentru a-și consolida hotărârea și a vedea ESG ca o oportunitate de afaceri. Oferind îndrumări practice și concluzii cheie, raportul vă va încuraja, susține și vă va promova călătoria ESG.

Descărcați studiul ESG: Where are you on the journey?