HR și salarizare

Activitatea de resurse umane și de salarizare din cadrul unei organizații joacă un rol esențial în bunăstarea entității și, alături de management, este zona de care depinde cel mai mult selecția și motivarea angajaților în cointeresarea acestora la îndeplinirea obiectivelor economice companiilor.

Consultanță în resurse umane bazată pe cei mai buni specialiști în HR și salarizare

În condițiile actuale ale pieței muncii, o forță de muncă globală prezintă provocări care solicită cunoștințe avansate în resurse umane și procese specializate. Legislația privind salarizarea este un domeniu extrem de complex. Având reguli și politici într-o permanentă schimbare, evidența internă a salarizării este adesea costisitoare și ineficientă. Echipa noastră de specialiști oferă un mod flexibil de gestionare a cerințelor de resurse umane și salarizare din întreaga lume. 

Tocmai de aceea, pentru flexibilizarea și trecerea către o abordare agilă a activității organizațiilor este implicată, în multe scenarii de lucru, externalizarea serviciilor de salarizare și resurse umane. Externalizarea serviciilor de salarizare și de HR poate îmbunătăți precizia, eficiența și securitatea acestora. Cum normele și reglementările diferă în funcție de jurisdicție, gestionarea unor astfel de funcții la nivel internațional poate fi dificilă. Parteneriatul cu Mazars vă permite să vă bazați pe competența de top pe care o deținem în domeniul serviciilor de personal și de salarizare, competențe în acord cu ultimele practici și politici în materie. Specialiștii noștri în HR și salarizare sunt experimentați și lucrează îndeaproape cu clienții noștri pentru a simplifica procesele și a îmbunătăți performanța în moduri adecvate circumstanțelor lor specifice.

Consultanță în salarizare și externalizare servicii de salarizare

Serviciile Mazars de resurse umane și de salarizare sunt concepute pentru a satisface cerințele companiilor care caută un serviciu coerent și de încredere, măsurabil și flexibil. Recunoaștem că angajații moderni au nenumărate nevoi de resurse umane și, mai presus de toate, vor să știe că vor fi plătiți la timp și corect. Alături de consultanța contabilă și serviciile externalizate așa cum este cazul sprijinului pentru executarea raportărilor financiare și fiscale sau serviciile administrative, consultanța în resurse umane completează o paletă completă de activități care pot fi încredințate experților noștri degrevând organizația dumneavoastră de sarcini care, de multe ori pot distrage atenția de la obiectivele economice asumate.

Folosind cele mai noi tehnologii și platforme, software-uri HR și consultanță specializată, ajutăm la livrarea unor procese de salarizare și resurse umane simplificate și automatizate.  

Atunci când lucrați cu noi, beneficiați de o singură persoană de contact care va colabora perfect cu o echipă internațională de experți pentru a oferi rezultatele potrivite pentru nevoile dumneavoastră.

Servicii HR și de salarizare externalizate cu cele mai bune și moderne soluții și instrumente

Firma noastră de consultanță în HR și salarizare vă poate pune la dispoziție o gamă completă a acestor domenii vitale ale oricărei companii private sau chiar instituții publice. Astfel, suntem în măsură să asigurăm:

 • Servicii de salarizare, raportare și competențe conexe; 
 • Managementul proceselor de salarizare, controlul operațiunilor aferente și raportări complexe (viaPayWorld); 
 • Integrarea proceselor de resurse umane/salarizare (integrarea sistemelor interne ale clientului HRMS/HRIS cu softul de calcul salarial, automatizarea preluării datelor de input în calculul salarial, viaPayMap); 
 • Asistență în implementarea/integrarea diferitelor programe interne/ platforme informaționale (e.g.: platforme de pontaj electronic, Workday, etc) cu softul de calcul salarial;
 • Servicii de consultanță în cadrul proceselor de salarizare; 
 • Consultanță în domeniul resurselor umane și asistență în pregătirea documentelor de resurse umane, inclusiv consultanță privind legislația muncii conform modificărilor la zi ale normelor în materie; 
 • Asistență în elaborarea sau revizuirea politicilor interne, a regulamentului intern și a contractelor colective de muncă;
 • Audit al dosarelor de personal, precum și revizuirea calculului salarial și a obligațiilor declarative, respectiv de plată către autorități;

Punem la dispoziția clienților noștri instrumente și soluții moderne, de top, precum platforma PayWorld - soluție globală de software pentru salarizare, dezvoltată de Payzaar și care asigură gestionarea globală a salarizării într-o singură integrare, permițând operațiuni de salarizare simplificate și standardizate. 

PayWorld oferă companiilor următoarele facilități:  

 • Consolidarea controalelor operaționale prin intermediul tablourilor de bord pentru salarizare și costurile forței de muncă;
 • Consolidarea analizei datelor de salarizare;  
 • Simplificarea integrării cu diferite sisteme HR și financiare;

De asemenea, lucrăm cu PayMap - sistemul nostru de integrare intern - care conectează sistemul dumneavoastră HRMS la software-ul nostru de salarizare, automatizând fluxurile de date HR & salarizare și digitalizând validările și corespondența aferente.

Echipa firmei noastre de consultanță în HR - un sprijin puternic pentru orice companie privată sau de interes public

Echipele noastre experimentate sprijină clienții prin furnizarea serviciilor de resurse umane și salarizare la nivel național și internațional. Cunoștințele noastre vaste în domeniul legislației muncii vă permit să vă înțelegeți mai bine angajații și să le acordați atenția cuvenită.

Bazându-ne pe experiența acumulată de echipa noastră globală de specialiști în resurse umane și salarizare suntem în măsură să ne susținem clienții cu propriii consultanți, fără să apelăm la o altă firmă, oriunde în lume aveți nevoie. Îmbogățim permanent oferta noastră de resurse umane și salarizare, investind în dezvoltarea consultanților, a proceselor și a programelor de instruire. Acest lucru vă permite să beneficiați de un serviciu coerent, de la o echipă experimentată și motivată.

Solicit o ofertă

Firmă de consultanță HR și servicii de salarizare