Asistență medicală

Consiliere și asistență specializate pentru servicii medicale mai bune

Sistemele de sănătate din întreaga lume încearcă să obțină rezultate mai bune pentru pacienți, pe fondul presiunilor financiare și a țintelor înalte de performanță. Acest lucru înseamnă că mulți furnizori caută să ofere îngrijire superioară, care să aibă pacientul în centru, îmbunătățind în același timp eficiența și condițiile de muncă pentru personalul medical și social. Oferim o serie de servicii de consultanță, audit și fiscalitate pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele organizaționale și strategice.

Abordarea noastră  

Indiferent dacă are scopul să îngrijească sau să vindece, fiecare furnizor are propriul set de priorități și dificultăți. Pe o piață competitivă în care forțele economice și politice determină modul de furnizare și accesare a serviciilor, operatorii trebuie să se asigure că modelele lor de afaceri sunt aliniate cu obiectivele și valorile lor viitoare. Acest lucru este deosebit de important, având în vedere schimbarea profilului pacienților datorată evoluțiilor epidemiologice, tehnologice, noi-veniților pe piață, noilor modele de afaceri și cererii pentru o transparență mai mare, care exercită presiune asupra furnizorilor.

La Mazars, ne angajăm să oferim sectorului medical consultanță, îndrumări și soluții care atrag decizii în cunoștință de cauză și conduc la rezultate de succes. Deoarece lucrăm la fiecare nivel de guvernanță în domeniul sănătății și al asistenței sociale, expertiza noastră bogată ne permite să oferim soluții personalizate clienților noștri din sectoarele private și publice.

Clienții noștri includ autorități naționale, regionale și locale, instituții de sănătate publice sau private și organizații de pacienți care au nevoie de consultanță contabilă și sprijin pentru transformarea strategică sau operațională.

Echipa noastră este formată din specialiști multidisciplinari care înțeleg sectorul sănătății și provocările unice cu care vă confruntați. Adoptând o abordare bazată pe colaborare, lucrăm ca o singură echipă și într-o manieră integrată, reunind experți din întreaga rețea Mazars pentru a vă asigura că primiți îndrumările potrivite pentru obiectivele dumneavoastră.

Serviciile noastre 

Oferim următoarele tipuri de asistență pentru furnizori de servicii medicale și sociale:

  • Asistență strategică: strategii de extindere pe piață, tranzacții, planificarea strategică, moduri de asistență medicală și optimizarea sistemului
  • Îmbunătățirea performanței operaționale și financiare, cum ar fi auditul și restructurarea financiară și organizațională, cartografierea riscurilor, optimizarea proceselor, gestionarea schimbărilor, modelarea financiară, formarea personalului executiv și a angajaților.
  • Consultanță IT, cum ar fi planificarea strategică a tehnologiei informației, audit IT, analiză și business intelligence, securitate cibernetică.
  • Conformitatea legislativă, cum ar fi evaluările pregătirii pentru studii și audit, politici, proceduri și dezvoltarea și evaluarea programatică.