Creșterea și dezvoltarea afacerii

Indiferent dacă dezvoltarea provine din expansiunea geografică, dintr-o achiziție sau pentru a ține pasul cu cererea în continuă creștere a clienților - noi am trecut prin toate acestea și știm cum să vă ajutăm

Vă ajutăm să atingeți următarea etapă

Aveți dificultăți în găsirea furnizorilor sau partenerilor potriviți în străinătate? Aveți nevoie de sprijin într-o achiziție? Poate că vânzările afacerii dumneavoastră nu sunt acolo unde ați vrea să fie? Vă invităm să ne prezentați obiectivele dumneavoastră. Am lucrat cu multe companii în vederea obținerii creșterii dorite, astfel încât să punem bazele și să ne asigurăm că ajungeți acolo cât mai repede și eficient posibil.

Extindere la nivel internațional

Profitați de beneficiile expansiunii internaționale, atenuând în același timp riscurile disruptive. Rețeaua noastră internațională vă poate ajuta să vă construiți planul de afaceri, să evaluați riscurile și să vă extindeți internațional cu succes. Aflați mai multe.

Încheiați cu succes procese de fuziuni și achiziții

Simțiți-vă încrezători în angajamentul pe care suneți pe cale sa il faceți. Indiferent dacă vă gândiți la o fuziune, cumpărarea sau achiziționarea unei companii, avem o experiență largă pentru a vă ajuta la fiecare pas: de la planificarea strategică a afacerii și due diligence, la planificarea și execuția integrării. Descoperiți serviciile noastre de fuziuni și achiziții.

Creșterea vânzărilor

Vă ajutăm să înțelegeți potențialul dumneavoastră de creștere a vânzărilor vorbind cu unul dintre consultanții noștri. Vă putem spijini în vederea creării și furnizării de noi strategii de introducere pe piață, vă îmbunătățim generarea de potențialo clienți și creșterea ratei de conversie pentru a vă ajuta să vă atingeți vânzările țintă.

Creșterea rețelei de profesioniști

Accesați rețeaua globală Mazars pentru a vă ajuta să vă conectați cu furnizori, consultanți și lideri de opinie din întreaga lume pentru a vă ajuta să vă creșteți rapid afacerea.

Stăpâniți provocările fiscale

Permiteți-ne să ne asigurăm că afacerea dumneavoastră gestionează impozitele datorate în mod corect. În calitate de experți în consultanșă fiscală, planificare și conformitate, putem elimina stresul fiscal și vă putem ajuta să vă pregătiți pentru o depunere eficientă. Aflați mai multe despre serviciile oferite.

Solicitați o ofertă