Mazars Romania anunță numirea a trei noi directori

3 iunie 2021
Mazars, firmă internațională de audit şi consultanță în afaceri, anunță numirea a trei noi directori în echipa de management din România.

„Suntem încântați să ne extindem echipa cu acești trei lideri profesioniști și experimentați. Fiecare dintre aceștia dețin un set unic de competențe și experiență profesională, care vor fi esențiale în definirea strategiilor noastre de viitor. Echipa de management Mazars le dorește mult succes în demersurile lor viitoare și un început lin al primelor lor proiecte.”, a menționat Dino Ebneter, Country Managing Partner, Mazars România.

Cătălina Călinescu, numită în poziția de HR & Payroll Director, are o experiență profesională de peste 15 ani în domeniu, oferind în acest timp consultanță clienților din diverse industrii. Cătălina și-a dezvoltat competențele și expertiza în servicii de consultanță profesională referitoare în special la consultanță în resurse umane, legislația muncii, gestionarea timpului și a relațiilor cu angajații, bugetare, formare și recrutare. Ea va continua să fie un jucător cheie în dezvoltarea afacerilor clienților săi și să îi ajute să își atingă obiectivele corporative. Rolul Cătălinei va fi de a continua să crească vizibilitatea în toate ariile de HR & Payroll și să contribuie la calitatea și diversitatea serviciilor noastre, dezvoltând în același timp aria de consultanţă în salarizare şi resurse umane.

Mă simt extraordinar că lucrez într-un mediu atât de inclusiv, unde femeile sunt încurajate în mod constant să își exprime creativitatea și inspirația alături de bărbați. Pentru mine, această realizare vorbește despre performanță dincolo de gen sau alte considerații. Vorbește despre dăruire și rezultate consistente, recunoscute de către clienții noștri.", a menționat Cătălina.

Monica Petrea, numită în poziția de Tax Director, are o experiență profesională de peste 20 de ani în domeniul finanțelor, fiscalității și contabilității și a ocupat poziții de management timp de 16 ani. Este un profesionist proactiv, dedicat și muncitor, care și-a dezvoltat competențele și expertiza în servicii de consultanță fiscală, audit financiar, telecomunicații și tehnologie. Monica va fi implicată în proiecte cu focus pe telecomunicații și tehnologie și va sprijini implementarea platformei noastre de comunicare pentru clienți.

Sunt onorată să fac parte dintr-o echipă atât de puternică și entuziastă precum cea de la Mazars. Aștept cu nerăbdare să întâmpin noi provocări profesionale împreună cu echipa și să găsesc cele mai bune soluții pentru nevoile de afaceri ale clienților noștri, care operează într-un mediu economic foarte dinamic. Sunt de părere că România este locul în care afacerile se confruntă nu numai cu provocări, ci și cu oportunități puternice, care pot fi transformate în povești de succes.”, a menționat Monica.

Lucian Dumitru, numit în poziția de Tax Director, are o experiență profesională de peste 10 ani în domeniu, fiind specializat în sfera de taxe directe, ce include taxare internaţională şi domestică pentru companii, aria de prețuri de transfer, precum şi taxarea persoanelor fizice. Lucian va continua să își sfătuiască clienții dintr-o gamă largă de industrii, abordând chiar și cele mai dificile provocări. El coordonează o echipă de profesioniști, cu cunoștințe și experiențe în diverse arii de drept fiscale, oferind clienţilor soluţii şi consiliere tehnică remarcabilă.

Este o mare plăcere şi responsabilitate să îmi continui activitatea din noua poziţie în cadrul echipei de conducere a Mazars. Scopul meu principal este ca împreună cu echipa mea să continuăm să dezvoltăm practica de consultanţă fiscală, prin oferirea de asistenţă clienţilor, astfel contribuind la susţinerea şi dezvoltarea afacerilor lor.”, a menționat Lucian.

 

###

 

Contact

Emilia Popa, Head of Marketing and Communication, Mazars Romania

emilia.popa@mazars.ro / +40 741 111 042

 

Despre Mazars

Mazars este un parteneriat internațional, ce oferă servicii integrate de audit și consultanță contabilă, fiscală, financiară şi juridică*. Operând în peste 90 de țări și teritorii din întreaga lume, ne bazăm pe expertiza a 42.000 de profesioniști – 26.000 în parteneriatul integrat Mazars și 16.000 prin Mazars North America Alliance – pentru a asista clienți de toate dimensiunile, în fiecare etapă a dezvoltării lor.

*unde este permis de legislația în vigoare a țării

www.mazars.com | Pagina de LinkedIn a Mazars

Despre Mazars România

În România, Mazars are o experiență de peste 25 de ani în audit, servicii de consultanță fiscală, financiară, contabilă, HR și salarizare. Puterea noastră constă în oamenii cu care lucrăm – echipa locală cuprinde 7 parteneri şi 230 de profesioniști.

www.mazars.ro | Pagina de LinkedIn a Mazars Romania