Energia regenerabilă în Europa Centrală și de Est: accent pe stocarea în baterii

Mazars și Bird & Bird vă invită la un webinar dedicat energiei regenerabile în regiunea ECE, cu accent pe stocarea bateriilor.

Având în vedere că piața de stocare a energiei din Europa Centrală și de Est are un potențial uriaș, toate țările din Europa Centrală și de Est adoptă în prezent inițiative pentru a-și dezvolta legislația și infrastructura specifică. Aceste măsuri oferă o oportunitate semnificativă de a accelera tranziția către energia regenerabilă și de a avea un impact semnificativ asupra regiunii. În timpul evenimentului nostru online, vom aprofunda cele mai importante considerații juridice, evaluarea și aspectele de modelare ale acestei evoluții interesante.

Cui i se adresează acest eveniment?

Acest eveniment se adresează tuturor persoanelor cu putere de decizie în cadrul companiilor, investitorilor internaționali, experților sectoriali, precum și furnizorilor financiari și de servicii care activează în sectorul energiei și al surselor regenerabile și care sunt interesați de subiecte legate de sistemele de stocare a energiei în baterii (BESS) în contextul Europei Centrale și de Est.

Data și ora: joi, 11 aprilie, 12:00 ora locală

 Înregistrați-vă aici

​​​Agenda

  • Cadrul juridic și evoluțiile preconizate pe baza studiului de caz din Polonia, cu Grzegorz Pizoń, Bird & Bird Polonia
  • Tendințe pentru evaluarea și modelarea în domeniul stocării în baterii, cu Julian Macmillan, Mazars Global Infrastructure Finance și Maciej Ptak, Mazars în Polonia
  • Sesiune de întrebări și răspunsuri

Lectori:

  • Grzegorz Pizoń - Partner, Energy & Utilities, Bird & Bird Polonia 
  • Julian Macmillan - Director, Energy, Infrastructure & Environment, Mazars Global Infrastructure Finance
  • Maciej Ptak - Head of Financial Advisory, Mazars în Polonia