Fonduri imobiliare și gestionarea investițiilor

Soluții axate pe investitori pentru a vă sprijini activitatea imobiliară

Imobiliarele reprezintă o clasă de active atractivă pentru investitori. Pe lângă potențialul de creștere constantă și pe termen lung, oferă și beneficii de diversificare. Specialiștii noștri colaborează cu investitorii și cu administratorii de active pentru a identifica oportunitățile potrivite pe o piață în care navigarea prin reglementări, fiscalitate și localizare este esențială pentru obținerea unor rezultate de succes.

Abordarea noastră

Investitorii se îndreaptă spre piața imobiliară ca sursă de creștere pe termen lung, pe fondul volatilității piețelor bursiere și al incertitudinii economice. Pentru investitorii instituționali, cum ar fi fondurile de capital privat și fondurile de pensii, proprietățile imobiliare reprezintă adesea o clasă de active atractivă, având în vedere potențialul de fluxuri de numerar stabile și de creștere a capitalului. Cu toate acestea, sectorul imobiliar vine cu propriul set de riscuri, în special pe măsură ce configurația orașelor noastre se schimbă, iar comportamentul consumatorilor se îndepărtează de destinațiile de cumpărături din cărămidă și mortar. Alte provocări cheie în acest sector vin, de asemenea, sub forma unor schimbări legislative și fiscale complexe, diversificarea strategiilor de investiții, internaționalizarea și noile piețe, performanța CSR și evaluarea activelor, pentru a numi doar câteva dintre acestea.

Echipa noastră imobiliară oferă o serie de servicii de audit, consultanță și servicii fiscale pentru a vă ajuta să obțineți un avantaj strategic. Fiecare dintre profesioniștii noștri este un specialist în domeniul său și se angajează să își adapteze serviciile pentru a se potrivi nevoilor și obiectivelor dumneavoastră specifice.

Lucrăm cu o gamă largă de investitori imobiliari și administratori de active, inclusiv fonduri imobiliare, proprietari de imobile, consilieri de investiții, fonduri de capital privat, fonduri de investiții imobiliare, fonduri de pensii și alți investitori instituționali. Oferim o gamă de servicii de gestionare a fondurilor și a portofoliilor pentru a vă ajuta să vă gestionați fondul, inclusiv servicii contabile și fiscale, asistență în tranzacții, evaluare, modelare financiară, reglementare, integrare, restructurare sau finanțare.

Oricare ar fi provocările și ambițiile dumneavoastră, vă oferim consultanță și îndrumare care să se potrivească perfect pentru dumneavoastră.

Serviciile noastre

  • Asigurare și contabilitate
  • Structurare și conformitate fiscală
  • Consultanță în materie de conformitate și reglementare
  • Sprijin strategic și operațional
  • Managementul riscului
  • Tranzacție
  • Inginerie financiară
  • Consultanță în materie de CSR
  • Drept imobiliar