Sectorul public și social

Promovarea excelenței în furnizarea de servicii prin inovare și cooperare.

Așteptările organizațiilor din sectorul public și social sunt în creștere. Cu toate acestea, constrângerile financiare și povara normativă a sectorului creează un mediu de operare dificil.

Managerilor li se cere tot mai des să facă mai mult cu mai puțin. Experții noștri ajută organizațiile din sectorul public și social să își dezvolte încrederea prin soluții practice personalizate. Lucrând în parteneriat cu guverne și organizații non-profit, identificăm oportunități de inovație operațională și tehnologică pentru a contribui la îmbunătățirea furnizării de servicii, în beneficiul societății în general. 

Chiar și în perioadele dificile, organizațiile trebuie să rămână concentrate pe furnizarea de servicii publice de înaltă calitate. Echipele de conducere trebuie, de asemenea, să poată evalua performanța fără întârziere.

Legăturile noastre puternice cu sectorul public și social, împreună cu experiența semnificativă din industrie, ne dictează abordarea pe care o avem în domeniul auditului, consultanței și fiscalității din sectorul public. Lucrând pentru a vă înțelege strategia actuală și ambițiile pe termen lung, identificăm soluțiile care se potrivesc instituției dumneavoastră și oferim consiliere pentru o afacere solidă și pentru a crea operațiuni eficiente în sectorul public și social.

Ne concentrăm pe îmbunătățirea abilităților organizației dumneavoastră și pe pregătirea acesteia pentru provocările viitoare.

Solicită o ofertă