Proprietari, utilizatori și dezvoltatori

Servicii care vă ajută să țineți pasul cu tendințele consumatorilor

Sectorul imobiliar se confruntă cu o schimbare majoră în urma pandemiei. Pe măsură ce orașele și comunitățile se transformă și comportamentul societății evoluează, la fel se întâmplă și cu modul în care oamenii folosesc și gestionează proprietățile. Profesioniștii noștri înțeleg natura dinamică a pieței și oferă servicii personalizate de audit, consultanță și fiscalitate pentru a vă sprijini ambițiile.

Abordarea noastră

Sectorul imobiliar este o piață complexă și variată. Atunci când planifică o strategie imobiliară, profesioniștii din domeniu se confruntă cu o gamă largă de factori de risc și obstacole de care trebuie să țină cont, cum ar fi performanța operațională și financiară, conformitatea cu reglementările și evoluțiile tehnologice. Pe lângă acestea, administratorii de proprietăți trebuie să fie conștienți și de impactul asupra mediului și de riscurile cauzate de schimbările climatice.

La Mazars, echipa noastră dedicată vă oferă perspective și soluții practice pentru dezvoltarea și gestionarea proprietăților imobiliare. Lucrăm cu proprietarii, operatorii, utilizatorii și managerii unei mari varietăți de entități imobiliare, furnizând servicii de audit, consultanță și servicii fiscale din etapa de dezvoltare până la ciclul de operare, prin strategia de ieșire.

Experții noștri creează soluții personalizate, concepute special pentru a răspunde nevoilor dumneavoastră, oferind o atingere personală și cunoștințe despre piața locală. Vă putem ajuta să vă optimizați performanța financiară și să vă consolidați controalele interne pentru a obține o mai bună eficiență operațională. Vă putem asigura conformitatea fiscală și de reglementare, vă putem sprijini tranzacțiile și vă putem îmbunătăți strategia, profitând de inovație și tehnologie.

Serviciile noastre

Serviciile noastre includ:

  • Audit și asigurare
  • Consultanță imobiliară
  • Consultanță fiscală și structurare
  • Managementul riscului
  • Consultanță financiară
  • Drept imobiliar