Servicii de gestionare a afacerilor

De la dezvoltarea unei strategii de impact până la utilizarea tehnologiei potrivite pentru afacerea dumneavoastră, gestionarea unei companii vine cu multe cerințe și necesită atenție în multe domenii diferite.

Strategie

O strategie robustă vă va ajuta afacerea să își atingă obiectivele, iar în același timp aceasta optimizează valoarea pe termen lung pentru acționari. Este important să vă simțiți încrezători că strategia dumneavoastră va produce astfel de rezultate. La Mazars, am dezvoltat o abordare structurată pentru crearea unei strategii, care ne permite să identificăm rapid și eficient domeniile care necesită atenție și care pot fi dezvoltate.

Indiferent dacă doriți să intrați pe o piață sau linie de produse nouă, să creșteți performanța financiară sau să armonizați obiectivele opuse, contactați-ne pentru a discuta despre cum putem crea o strategie de impact pentru afacerea dumneavoastră sau pentru a afla mai multe detalii despre serviciile de strategie.

Managementul afacerilor și operațional

Acesta este motorul care vă menține afacerea în funcțiune. Având operațiuni atât de diverse, este dificil să păstrezi controlul asupra tuturor. Vor exista riscuri viitoare pentru lanțul dumneavoastră de aprovizionare? Strategia de gestionare a canalelor de vânzări este cea potrivită pentru afacerea dumneavoastră? Ce KPI-uri trebuie să urmăriți pentru a evalua succesul?

Experții noștri vă pot ajuta să aflați ce domenii necesită cea mai mare atenție și să dezvoltați un plan pentru a vă asigura că afacerea funcționează întotdeauna fără probleme. Contactați-ne pentru a discuta operațiunile companiei dumneavoastră.

Risc și guvernanță 

Vă putem ajuta să evaluați performanța actuală și să identificați metodele cheie de optimizare a veniturilor, de îmbunătățire a eficienței, de reducere a riscului și de maximizare a rentabilității capitalului și a investițiilor. Contactați-ne pentru a stabili obiectivele companiei dumneavoastră.

Managementul resurselor umane

O structură organizațională adecvată, alături de oamenii potriviți, poate reprezenta rețeta unei afaceri de succes. Dar nu este întotdeauna ușor. Poate fi dificil să găsești și să reții profesioniști valoroși sau să dezvolți o structură eficientă atât din punct de vedere al costurilor, cât și al eficienței operaționale. Mazars vă poate sprijini în găsirea unei modalități de gestionare a tuturor provocărilor întâmpinate, care fac referire la talentele companiei dumneavoastră. Contactați-ne pentru a discuta despre îmbunătățirea strategiei privind organizarea și gestionarea talentelor.

Digital

Cea mai bună tehnologie și cele mai bune programe software pot facilita și eficientiza costurile de operare. Datorită tehnologiei și spațiului digital în continuă evoluție, vă vom ține la curent cu noile tendințe și vom oferi soluțiile potrivite pentru afacerea dumneavoastră. Citiți mai multe despre serviciile noastre digitale.