Finanțarea afacerii

Indiferent dacă doriți să creșteți capitalul, dacă vă doriți sfaturi despre cum să vă vindeți afacerea corespunzător sau cum să vă gestionați obligațiile fiscale, vă putem ajuta să obțineți cel mai mare beneficiu

Găsiți ceea ce funcționează pentru dvs. și pentru compania dvs

Finanțarea afacerii dvs. este întotdeauna o provocare – și acum mai mult decât oricând, în urma crizei Covid-19. Experții noștri au mulți ani de experiență și pot lucra cu dvs. pentru a vă asigura că, indiferent de ceea ce faceți, profitați la maximum de ea.

Mărirea capitalului

Finanțați-vă afacerea într-un mod inteligent. De la împrumut până la IPO, vă putem ajuta să obțineți capital și să vă gestionați datoriile într-un mod care funcționează pentru dvs. și afacerea dvs. Vă vom sfătui cu privire la cea mai bună abordare pentru strângerea de capital, vă vom conecta cu băncile potrivite și vom gestiona procesul de finanțare de la început până la sfârșit.

Îmbunătățirea capitalului de lucru și a fluxului de numerar

Evitați nopțile nedormite cauzate de anxietatea fluxului de numerar. Vă putem oferi sfaturile, instrumentele și contactele de care aveți nevoie pentru a vă îmbunătăți planificarea fluxului de numerar și gestionarea capitalului de lucru pentru a vă asigura că facturile și oamenii sunt plătiți cu ușurință.

Recuperarea unei afaceri cu probleme

Găsiți un partener potrivit pentru provocarea care urmează. Indiferent de cauza problemelor dvs., suntem aici pentru a vă ajuta să găsiți o cale de urmat. Vă oferim experiența, instrumentele și înțelegerea de care aveți nevoie pentru a vă transforma afacerea. Efectuarea modificărilor potrivite pentru a reveni la profitabilitate va fi prioritatea dvs. 

Solicitați o ofertă