Servicii mobilitate globală și impozitarea muncii

Ne asigurăm că angajații dumneavoastră își desfășoară activitatea cu succes de oriunde este nevoie.

Schimbările modului în care lucrăm se produc mai rapid ca niciodată, iar companiile au nevoie să țină pasul pentru a-și menține avantajul competitiv. În România și la nivel global apar noi modele, în care personalul cu competențe critice poate fi stabilit oriunde. Mobilitatea accelerată aduce provocări în gestionarea adecvată a situației fiscale, precum si a contribuțiilor de asigurări sociale și legislației privind imigrația. Echipa noastră cu experiență globală vă poate ajuta să respectati toate cerințele legale și să dețineți controlul asupra situației angajaților care își desfășoara activitatea transfrontalier.

Abordarea noastră

Într-o lume din ce în ce mai globalizată, companiile trebuie să aibă acces la oamenii potriviți la momentul potrivit, oriunde s-ar afla aceștia în lume. În zilele noastre, a avea o amprentă globală poate însemna adesea mutarea sarcinii la lucrător, mai degrabă decât mutarea lucrătorului la sarcină. Această flexibilitate este cheia succesului, dar pentru a o obține este nevoie de depășirea complexității gestionării echipelor în mai multe jurisdicții. Mazars are cunoștințe excelente în această privință, deoarece există multe motive pentru care companiile folosesc resurse transfrontaliere. Înțelegerea motivelor care stau la baza acestor decizii ne ajută să ne adaptăm sprijinul, pentru ca clienții noștri să obțină cele mai bune rezultate posibile. Construim relații de lungă durată cu clienții noștri și punem mare preț pe calitatea și caracterul practic al consultanței noastre, precum și pe transparența și corectitudinea tuturor interacțiunilor cu clienții noștri.

Specialiștii noștri în mobilitate globală oferă acces la o rețea mondială de experți în domenii precum fiscalitatea și securitatea socială, dreptul muncii, imigrația etc.

Serviciile noastre

  • Consultanță pentru impozitul pe venit și contribuțiile de asigurări sociale;
  • Asistență pentru obținerea de documente emise de autoritățile publice, cum ar fi certificate de rezidență fiscală, confirmarea impozitelor plătite în România, carduri europene de sănătate etc.
  • Sprijin pentru implementarea și revizuirea stimulentelor fiscale pentru forța de muncă;
  • Pregătirea conformității lunare pentru persoanele fizice străine care lucrează în România;
  • Asistență la pregătirea oricăror solicitări de clarificări/declarații obligatorii și urmărirea acestora cu autoritățile fiscale române (de exemplu, procesul de lichidare fiscală, solicitarea de emitere a documentelor modificate etc.);
  • Servicii de imigrare atât pentru persoanele fizice din UE, cât și pentru cele din afara UE.

Echipa noastră

Domeniul mobilității globale devine din ce în ce mai complex, iar echipa Mazars este pregătită să vă ajute cu soluții competente, rapide și practice, adaptate nevoilor dumneavoastră.

Avem experiență în diverse industrii care se confruntă cu probleme transfrontaliere complexe, cum ar fi tehnologia, construcțiile, industria auto. Echipa Mazars contribuie cu regularitate la diverse publicații și este bine ancorată în dezbaterile relevante din industrie și în discuțiile cu autoritățile fiscale române, fiind, de asemenea, implicată în diverse proiecte globale, contribuind pentru clienții noștri în ceea ce privește actualizările legislative.

Solicitați o ofertă