Servicii de consultanță financiară

Indiferent dacă doriți să acumulați capital, să vă creșteți eficiența sau să vă vindeți afacerea, experții noștri vă stau la dispoziție.

Finanțele reprezintă coloana vertebrală a afacerii dumneavoastră.

Gestionarea aspectului financiar al unei companii este complexă și nu reprezintă întotdeauna prioritatea principală. Dar finanțele sunt un element de bază al afacerii dumneavoastră, așadar este important să aveți o abordare corectă. 

Finanțe corporative

Într-un mediu concurențial, companiile au nevoie să se poziționeze pentru o creștere pe termen lung și eficiență operațională. Acest lucru înseamnă adeseori că acestea trebuie să acceseze soluții de finanțare care susțin o achiziție sau o înstrăinare de active sau care ajută la obținerea de capital. Datorită experienței noastre intersectoriale, consultanții Mazars vă pot ajuta să parcurgeți drumul către tranzacții de succes. Aflați mai multe detalii despre serviciile noastre de finanțare corporativă. 

Fuziuni și achiziții

Indiferent de cum intenționați să vă dezvoltați afacerea, specialiștii Mazars în fuziuni și achiziții (M&A) vă pot ajuta la fiecare pas. Susținem companiile printr-o serie de tranzacții, cum ar fi achiziții, obținerea de capital sau înstrăinarea afacerii. Vă ajutăm să beneficiați de procese clare și simplificate datorită experienței noastre în crearea, negocierea, structurarea și gestionarea tranzacțiilor pentru companii de orice dimensiune și din orice sector. Citiți mai mult.

Consultanță în materie de datorii

Companiile accesează adeseori finanțări pentru a se dezvolta, a face achiziții sau a-și optimiza capitalul de lucru. Pentru a profita la maximum de aceste oportunități, este nevoie de o perspectivă mai largă asupra opțiunilor de împrumut disponibile. Aflați mai multe despre cum vă putem ajuta în domeniul consultanței privind datoriile. 

Servicii de tranzacții

Procesul de achiziționare sau vânzare a unei afaceri poate fi riscant și complicat. Luarea deciziilor corecte, bazate pe motive întemeiate, este esențială. Cu ajutorul experienței noastre în materie de tranzacții, vă putem sprijini în procesul de due diligence și asigurarea unui rezultat de succes. Citiți despre serviciile noastre de tranzacții. 

Restructurări

În perioade de incertitudine și instabilitate, companiile se pot confrunta cu dificultăți financiare și operaționale. Identificarea măsurilor corecte pentru a reveni la profitabilitate vor fi prioritatea dumneavoastră. La Mazars, echipa noastră de restructurare vă poate asista în procesul de lichidare și administrare sau vă poate ajuta să vă reechilibrați afacerea. Aflați mai multe.

Business exit

Ați muncit din greu pentru a vă construi afacerea, dar acum doriți să organizați un exit. Va trebui să aveți o viziune clară, să creați previziuni financiare solide și chiar să vă hotărâți cât de implicat veți rămâne, dacă este cazul.

Antreprenorii se confruntă cu o perioadă provocatoare și intensă atunci când decid să vândă o afacere. Este un proces cu care majoritatea acestora se vor confrunta o singură dată. Experții noștri au lucrat cu multe companii și au experiența necesară pentru a se asigura că procesul este unul ușor și că vă puteți atinge obiectivele viitoare. Contactați-ne pentru informații privind un potențial business exit, sau citiți mai multe despre planificarea succesiunii și înstrăinarea companiei dumneavoastră.

Solicită o ofertă

Descoperă mai multe