Oamenii sunt în centrul dezvoltării noastre

Suntem convinși că parteneriatul nostru este cu adevărat îmbogățit de varietatea și mixul de oameni care aleg să ni se alăture. În acest sens, Mazars a activat o politică de promovare și dezvoltare a celei mai importante resurse a noastră: angajatul nostru! Facem acest lucru oferind nu numai șanse egale de angajare, ci și același potențial de dezvoltare a carierei fiecărui angajat.

Diversitatea, una dintre valorile cheie ale Mazars

Mazars promovează un loc de muncă divers în care toți membrii echipei pot prospera. Angajarea și promovarea femeilor și bărbaților din toate mediile aduce beneficii atât companiei noastre, cât și clienților noștri. Cu o gamă largă de puncte de vedere, aceștia ne oferă o perspectivă mai bună în depășirea provocărilor și o înțelegere mai profundă a nevoilor clienților noștri. Echipe diverse creează inovație și rezolvă probleme dificile. Mazars este împotriva tuturor formelor de discriminare și oferă profesioniștilor săi șanse egale, indiferent de originea lor rasială sau etnică, sex, religie, vârstă sau dizabilitate. De exemplu, Mazars s-a înscris la Campania Națiunilor Unite Libere și Egale, arătându-și oficial sprijinul față de Standardele de conduită pentru afaceri, abordând discriminarea împotriva persoanelor lesbiene, gay, bi, trans și intersexuale.

Women@Mazars

Scopul nostru este o mai bună reprezentare a femeilor în organizație, în special în funcții de conducere. Implicarea noastră se desfășoară prin diverse acțiuni de conștientizare pe plan intern, dezvoltarea unei rețele interne feminine printr-o platformă colaborativă de discuții și un program de identificare a talentelor feminine care vor beneficia de sprijin specific și planuri de acțiune de dezvoltare. Femeile reprezintă 34% din echipa de conducere a grupului Mazars și 55% din Consiliul de guvernare a grupului. Women@Mazars este o parte centrală a planului strategic al companiei de a spori dezvoltarea femeilor lideri, creând un mediu în care toate femeile excelează.

Învățare pe termen lung

Având în vedere noul mod de lucru, Mazars a conceput o strategie bazată pe educație pentru a stimula capacitatea personalului nostru. În acest scop, Universitatea Mazars (MazarsU) a fost construită în jurul unei abordări de învățare combinată, încurajând coaching-ul și feedback-ul și oferind programe moderne la fața locului, precum și online, după cum urmează:

Seminarii internaționale cu informații de ultimă oră

Universitatea Mazars, acreditată de CLIP, oferă 28 de programe de leadership și dezvoltare de afaceri de clasă mondială, printre care se numără și „The Next MBA”. Next MBA construiește o comunitate de directori de top din companii de top din întreaga lume, care se angajează împreună într-o experiență de învățare transformatoare.

Învățare digitală ușor de accesat în întreaga lume

Universitatea Mazars oferă profesioniștilor noștri din întreaga lume acces nelimitat la conținut de formare de ultimă generație, prin parteneriatul său global cu LinkedIn Learning și platforma sa online globală, „MazarsU”.

Oamenii noștri sunt în centrul transformării noastre

Prin ateliere și inițiative multidisciplinare, cum ar fi „Global Mazars Shake”, oamenii noștri proiectează soluții inovatoare de audit și consultanță în afaceri. „Mazars Shakes” sunt evenimente interne de inovare în care angajatii Mazars analizează provocările de afaceri de astăzi pentru a găsi soluții inovatoare pentru mâine.

Mobilitate internațională

Indiferent dacă o experiență internațională este inbound sau outbound, toată lumea este de acord că aceasta duce la creștere profesională, precum și la relații profesionale și personale de lungă durată, care sunt semnele distinctive ale Mazars. Deoarece suntem prezenți în aproape 90 de țări și teritorii, promovăm mobilitatea internațională pentru angajatii noștri în vederea dezvoltării carierei și pentru contribuirea la afacerile globale ale Mazars. Fie că ești în căutarea unei oportunitati în timpul studiilor sau ești gata să-ți începi cariera, Mazars este rampa ta de acces către oportunitatea internațională.

Document

Sustainability Report 2021