Mazars România anunță numirea a trei noi directori

12 ianuarie 2022

Mazars, firmă internațională de audit şi consultanță în afaceri, anunță numirea a trei noi directori.

Suntem încântați să le urăm bun venit în echipa de conducere colegilor noștri, Cristina Constantin, Mariana Dragomir și Liviu Gheorghiu, în calitate de Directori. Deoarece puterea noastră constă în oamenii cu care lucrăm, ne mândrim cu faptul că putem oferi răspunsuri și experiențe personalizate clienților și comunității din care facem parte, combinându-ne expertiza, agilitatea și cunostințele. Întreaga echipă le dorește mult succes în noul rol și le mulțumește că au ales să-și dezvolte carierele în cadrul organizației noastre.”, a menționat Dino Ebneter, Country Managing Partner, Mazars România.

Cristina Constantin, numită în poziția de Director, Outsourcing – Accounting, are o experiență profesională de peste 15 ani în contabilitate financiară, oferind în acest timp consultanță clienților din diverse industrii. Cristina este expert contabil, fiind membră atât a Corpului Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România (CECCAR), cât și a Camerei Consultanților Fiscali din România (CCF). Împreună cu echipa ei de profesioniști, ea va continua să crească vizibilitatea în toate ariile de contabilitate și raportare, contribuind în același timp la creșterea afacerilor clienților ei.

Cristina Constantin

Pornesc în această călătorie interesantă asumându-mi acest rol nou cu mare onoare și responsabilitate. Drumul de urmat îmi va aduce multe oportunități, proiecte și provocări. Voi continua să îmi folosesc experiența vastă și înțelegerea profundă a unei game largi de industrii, pentru a ne sprijini clienții să își atingă obiectivele, îndrumându-mi în același timp echipa prin fiecare nouă provocare pe care o pot întâmpina.”, a menționat Cristina.

Mariana Dragomir, numită în poziția de Director, Outsourcing – Accounting, și-a dezvoltat competențele și expertiza în servicii de contabilitate financiară, contabilitate managerială și raportare financiară. Cu o experiență profesională de peste 16 ani, împreună cu echipa ei, a livrat cu succes servicii de contabilitate personalizate pentru diverse companii internaționale. Având o abordare flexibilă și orientată spre dezvoltare, ea s-a specializat în consilierea clienților săi în special în proiecte de implementare a diferitelor sisteme ERP. Mariana este membră atât a Corpului Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România (CECCAR), cât și a Camerei Consultanților Fiscali din România (CCF).

Mariana Dragomir

Sunt încântată de noul meu rol și foarte dornică să continui să mă implic în proiecte de succes pentru clienții nostri din diferite industrii. Principalul meu obiectiv este să extind în continuare practica noastră de servicii externalizate de contabilitate prin integrarea tehnologiei și dezvoltarea echipei. Este o oportunitate excelentă și aștept cu nerăbdare următoarea provocare profesională.”, a menționat Mariana.

Liviu Gheorghiu, numit în poziția de Tax Director, are o experiență de peste 13 ani în domeniul fiscal, în special în aria prețurilor de transfer și fiscalitate internațională. El le oferă clienților o gamă completă de servicii de prețuri de transfer, precum și asistență în pregătirea și depunerea de Acorduri de Preț în Avans (APA) și proceduri de acord reciproc pentru eliminarea dublei impuneri. Liviu este membru al Camerei Consultanților Fiscali din România (CCF). Fiind pasionat de profesia sa și dorind să-și dezvolte cunoștințele, Liviu studiază în prezent Masters of Law - Advanced LLM în International Taxation la King’s College din Londra. În timp ce va continua să își îndrume echipa de consultanți pasionați, Liviu va juca un rol important în consolidarea și creșterea practicii fiscale din cadrul companiei noastre.

Liviu Gheorghiu

Sunt onorat să fac parte dintr-o companie internațională care își apreciază angajații și încurajează coaching-ul, feedback-ul și antreprenoriatul. În viitor, voi continua să ofer oportunități cu valoare adăugată și să creez soluții și conexiuni pentru clienții noștri, contribuind în același timp la dezvoltarea echipei mele.”, a menționat Liviu.

 

 

###

 

Persoana de contact

Emilia Popa, Head of Marketing & Communication, Mazars România

emilia.popa@mazars.ro / +40 741 111 042

Despre Mazars

Mazars este un parteneriat internațional, ce oferă servicii integrate de audit și consultanță contabilă, fiscală, financiară și juridică*. Operând în peste 90 de țări și teritorii din întreaga lume, ne bazăm pe expertiza a 42.000 de profesioniști – 26.000 în parteneriatul integrat Mazars și 16.000 prin Mazars North America Alliance – pentru a asista clienți de toate dimensiunile, în fiecare etapă a dezvoltării lor.

*unde este permis de legislația în vigoare a țării

www.mazars.com | Pagina de LinkedIn a Mazars

Despre Mazars România

În România, Mazars are o experiență de peste 26 de ani în audit, servicii de consultanță fiscală, financiară, contabilă, HR și salarizare. Puterea noastră constă în oamenii cu care lucrăm – echipa locală cuprinde 7 parteneri și 250 de profesioniști.

www.mazars.ro | Pagina de LinkedIn a Mazars Romania