Mazars în România anunță numirea a doi noi Parteneri locali

1 septembrie 2023
Mazars, firmă internațională de audit şi consultanță în afaceri, anunță numirea a doi noi Parteneri locali în echipa de management din România.

Începând cu data de 1 septembrie 2023, Cătălina Călinescu și Lucian Dumitru au fost numiți în pozițiile de Outsourcing – HR & Payroll Partner, respectiv Tax Partner, în echipa de management a Mazars în România, cu scopul de a consolida și dezvolta expertiza și capacitatea firmei în domenii cheie ale business-ului.

Cătălina s-a alăturat companiei Mazars în luna septembrie a anului 2005 și are o experiență profesională de peste 17 ani în domeniu, oferind în acest timp consultanță clienților din diverse industrii. Cătălina este expert în legislaţia muncii, având o certificare emisă de către Ministerul Muncii și membră a Uniunii Naționale a Experților în Legislația Muncii (UNELM). 

Luminița Bornoiu

Această promovare binemeritată recompensează performanța excepțională a Cătălinei și abilitățile sale remarcabile de leadership. Rolul Cătălinei va fi de a continua să crească vizibilitatea în toate ariile de HR & Payroll și să contribuie la calitatea și diversitatea serviciilor noastre, dezvoltând în același timp aria de consultanţă în salarizare şi resurse umane. Am încredere deplină că, sub îndrumarea ei și împreună cu toți colegii noștri, vom atinge noi niveluri de succes.

Luminiţa Bornoiu Partner, Head of Outsourcing

Comentând despre noua ei provocare, Cătălina a remarcat:

Lucian s-a alăturat companiei Mazars în luna februarie a anului 2017 ca Senior Manager în departamentul de consultanţă fiscală. Având o experiență profesională de peste 13 ani în domeniu, Lucian este specializat în sfera de taxe directe, ce include taxare internaţională şi domestică pentru companii, aria de prețuri de transfer, precum şi taxarea persoanelor fizice. Este membru al Camerei Consultanților Fiscali din România (CCF)​ și absolvent al Universității King’s College din Londra.

Reflectând asupra noii sale poziții, Lucian adaugă:

Aceste numiri nu numai că întăresc echipa de conducere a Mazars în România, ci și reafirmă angajamentul nostru ferm de a menține cele mai înalte standarde de excelență în munca noastră, astfel încât clienții Mazars să primească o calitate și valoare fără egal.

Puteți afla mai multe informații despre Cătălina aici, iar despre Lucian aici.

 

###

Persoana de contact

Mădălina Lazăr, PR & Corporate Communication Executive, Mazars în România

madalina.lazar@mazars.ro / +40 763 385 622

Despre Mazars

Mazars este un parteneriat internațional integrat, specializat în audit, contabilitate, consultanță, servicii fiscale și juridice*. Cu filiale în peste 95 de țări și teritorii din întreaga lume, ne folosim de cunoștințele de specialitate a peste 47.000 de profesioniști - 30.000+ în parteneriatul integrat Mazars și 17.000+ prin intermediul Mazars North America Alliance - pentru a sprijini clienți de toate dimensiunile în fiecare etapă a dezvoltării lor.

*acolo unde permite legislația națională aplicabilă.

www.mazars.com | Mazars on LinkedIn

Despre Mazars în România

În România, Mazars are o experiență de peste 28 de ani în audit, consultanță fiscală și financiară, externalizare și sustenabilitate. Puterea noastră constă în oamenii cu care lucrăm – echipa locală cuprinde 300 de profesioniști.

www.mazars.ro | Mazars Romania on LinkedIn