Organizațiile non-profilt

Vă oferim sprijin personalizat, astfel încât să vă puteți juca fără griji rolul vital în societate

Organizațiile caritabile și organizațiile non-profit joacă un rol vital în economia și societatea noastră. Cu toate acestea, ele se confruntă adesea cu presiuni financiare din cauza schimbărilor demografice, a fluctuației sprijinului filantropic și a presiunilor de reglementare. Ajutăm organizațiile non-profit să își mențină statutul de scutire de impozite și oferim o gamă de servicii de audit, fiscale și de consultanță pentru a le asigura continuitatea operațională. Înțelegem că fiecare organizație are cerințe diferite, așa că ne asigurăm că soluțiile noastre se potrivesc perfect nevoilor dumneavoastră.

Abordarea noastră

Înțelegem rolul pe care organizațiile și asociațiile non-profit îl joacă în societate. De aceea, este important să primiți consultanță și îndrumare adecvată, astfel încât să vă puteți menține scutirile și scutirile fiscale, precum și să vă asigurați fluxurile de venituri și să obțineți eficiență operațională pentru a vă asigura viitorul.

La Mazars, grupul nostru non-profit este format dintr-o echipă de profesioniști cu experiență, care au experiență în ceea ce privește provocările unice cu care vă confruntați. Oferind o gamă largă de servicii de audit, fiscale și de consultanță, ne angajăm să vă ajutăm să depășiți obstacolele cu care vă confruntați și să dezvoltați un model operațional robust și sustenabil.

Sectorul non-profit este definit de diversitatea sa, ceea ce înseamnă că fiecare organizație are cerințe specifice. Lucrăm cu un spectru larg de grupuri non-profit, cum ar fi organizații caritabile, instituții de învățământ, asociații de locuințe, organizații religioase, furnizori de servicii medicale și fundații private. Puteți fi o organizație non-profit mică, de cartier, sau o organizație mare și complexă. Indiferent de mărime, vă putem oferi soluții care să se potrivească circumstanțelor dumneavoastră, în loc să vă oferim o abordare unică pentru toți.

Serviciile noastre

Serviciile noastre pentru sectorul non-profit includ:

  • Audit și contabilitate
  • Planificare și conformitate fiscală
  • Operațiuni comerciale
  • Consultanță financiară
  • Risc și control intern
  • Asigurarea tehnologiei
  • Consultanță în domeniul resurselor umane