Bunuri de larg consum

Vă ajutăm să prosperați în noul model de piață

Obținerea succesului în sectorul bunurilor de larg consum necesită flexibilitate și agilitate. Companiile trebuie să gestioneze tendințele în schimbare ale consumatorilor, presiunile asupra prețurilor și noile modele de piață. Pentru a crește afacerea și a păstra cota de piață, companiile trebuie să adopte strategia potrivită și să pună accent pe adaptabilitate și rezistență. Specialiștii noștri în bunuri de larg consum vă pot ajuta să înțelegeți noile modele de piață. Vă putem ajuta să vă dezvoltați o strategie potrivită pentru a dezvolta afacerea.

Abordarea noastră

Companiile de bunuri de larg consum funcționează pe o piață solicitantă, sub presiunea constantă a incertitudinii geopolitice, a concurenței, a comportamentelor schimbătoare ale consumatorilor, a schimbărilor tehnologice, a schimbărilor climatice, a globalizării în creștere și a transformării canalelor de comerț cu amănuntul. Companiile care răspund cerințelor propriilor clienți reușesc adeseori acest lucru prin investiții masive și performanțe optime în lanțul de aprovizionare. 

Specialiștii noștri în bunuri de larg consum oferă consultanță specifică sectorului în cadrul serviciilor de audit, consultanță și fiscalitate, pentru a vă ajuta să vă mențineți compania într-o poziție puternică. Aceștia vă vor identifica nevoile și oferi soluții adaptate afacerii dumneavoastră, pentru a vă îndeplini scopul principal de creștere al companiei.

Echipa noastră de experți internaționali lucrează cu clienți de toate dimensiunile și oferă contribuții comerciale valoroase. Abordarea noastră este pragmatică și personală, bazându-se pe cunoștințele tehnice care vă ajută să dezvoltați o strategie aliniată obiectivelor dumneavoastră pe termen lung. Experții noștri în audit, consultanță și fiscalitate vă pot ajuta să:  

Vă aliniați organizația la noile oportunități de piață 

Vă putem ajuta să începeți o afacere sau să vă mutați pe piețe în creștere. Asigurăm succesul achizițiilor și proiectelor dumneavoastră de parteneriat, sau eliminarea activelor nestrategice, oferind asistență financiară, juridică și fiscală, fără a pierde din vedere specificul și reglementările locale. 

Vă optimizați și asigurați operațiunile 

Pentru a vă îmbunătăți și proteja operațiunile, echipa noastră vă poate sprijini în evaluarea calității furnizorilor și auditarea terților. Vă putem ajuta să revizuiți obligațiile contractuale, să gestionați problemele legate de aprovizionarea globală și să consolidați controlul asupra rețelelor de distribuție, prevenind în același timp fraudele. 

Vă creșteți performanțele pentru a crea valoare    

Creșterea competitivității și a relevanței pentru consumatori a afacerii dumneavoastră este vitală. Putem contribui la consolidarea identității brand-ului și implementarea strategiei de diferențiere, ținând întotdeauna cont de cerințele de sustenabilitate.

Analiștii de date precum și experții în tehnologie Mazars, vă pot îmbunătăți performanțele digitale prin utilizarea tehnologiilor de încredere și de gestionare a datelor, astfel încât să puteți prognoza vânzările, să optimizați logistica și să obțineți date despre consumatori. Experții noștri în sustenabilitate vă pot ajuta, de asemenea, să aduceți schimbări semnificative prin integrarea principiilor de mediu, sociale și de guvernanță (ESG) în strategia dumneavoastră pe termen lung, conferind trasabilitate lanțurilor de aprovizionare și creând valoare pentru afacere.