CEE Tax & Payroll Newsletter

Vă oferim o imagine de ansamblu detaliată asupra celor mai importante schimbări în legislația fiscală, a muncii și a salarizării din regiunea ECE.

Newsletter-ul CEE Tax & Payroll își propune să împărtășească cele mai recente știri ale Mazars cu privire la legislația fiscală, a muncii și a salarizării din Europa Centrală și de Est, cu scopul de a vă ajuta să vă pregătiți pentru schimbările care ar putea urma.

Prezentarea generală a celor mai importante informații privind impozitele și salariile din Europa Centrală și de Est vă va ajuta să navigați mai eficient prin schimbările care au loc în următoarele țări: Albania, Austria, Croația, Cehia, Ungaria, Polonia, Rusia, Slovacia, Slovenia și Ucraina.

Acoperire globală și soluții indiferent de fusul dumneavoastră orar

Mazars este unul dintre cei mai longeviv jucători de pe piața de audit, fiscalitate și consultanță din Europa Centrală și de Est. Am dezvoltat centre de competență regionale, lucrând în același timp colaborativ pe o singură platformă integrată. Abordarea noastră vă oferă avantajul competitiv de a accesa informațiile regionale centralizate de profesioniștii noștri, cât și informații despre piața fiscală și de salarizare la nivel local.

Dacă doriți să primiți acest newsletter direct pe email, vă rugăm să vă abonați mai jos. 

Abonați-vă aici