Consultanță in managementul riscului

Soluții personalizate pentru asigurarea și crearea de valoare într-o lume în continuă schimbare.

Consultanță pentru dezvoltarea afacerii și managementul acesteia

Schimbările tehnologice și transformările accelerate prezintă riscuri și situații necunoscute, dar și noi oportunități de a crea valoare. În mediul de afaceri volatil și din ce în ce mai complex de astăzi, companiile trebuie să aibă încredere în procesele lor de guvernanță, de gestionare a riscurilor și de control intern. La Mazars, oferim clienților noștri cunoștințe, tehnici și soluții pentru a anticipa și a răspunde provocărilor critice. Înțelegem că firmele trebuie să poată beneficia de noi oportunități într-un mod rapid și cu agilitate. Acesta este motivul pentru care lucrăm cu sisteme și controale de gestionare a riscurilor personalizate și potrivite pentru a îndruma clienții noștri către succese viitoare.

Serviciile noastre

Abordarea noastră

Suntem mândri de experiența noastră, acumulată de-a lungul timpului în furnizarea soluțiilor de reziliență necesare clienților noștri. Suntem de părere că afacerile cu procese solide de gestionare a riscurilor și cu registre de riscuri sunt mai capabile să răspundă cerințelor clienților, autorităților de reglementare, investitorilor, angajaților și consiliului de administrație. În contextul unor condiții de funcționare în continuă schimbare, lucrăm cu clienții noștri pentru a ne asigura că aceștia dețin capacitatea de a identifica riscurile și de a remedia vulnerabilitățile.

Nu credem că o abordare a gestionării riscului de tipul „one size fits all” este cea mai bună modalitate de a proteja performanțele și inovația pe termen lung. Din acest motiv, facem eforturi pentru a înțelege sectoarele, prioritățile, cultura și consumatorii clienților noștri înainte de a construi o echipă adecvată. Contactați-ne pentru a beneficia la maximum de gestionarea riscurilor financiare sau a riscurilor operaționale.

Solicită o ofertă

Securitate cibernetică pentru managerierea riscurilor interne ale companiilor

Contactează-ne