Industria auto

Sprijinim industria auto să navigheze un peisaj în continuă schimbare

La nivel global, industria automobilelor trece printr-o perioadă de transformare profundă. Dorința de a obține vehicule mai eficiente și noi surse de energie schimbă peisajul industriei, în timp ce tehnologiile digitale, schimbarea comportamentelor consumatorilor și vulnerabilitatea nou descoperită a lanțului de aprovizionare perturbă modelele de afaceri tradiționale. Sprijinim producătorii de echipamente auto, furnizorii de echipamente și dealerii cu soluții personalizate pentru a-i ajuta să se reinventeze și să se dezvolte în această nouă lume a mobilității.

Abordarea noastră

Industria auto se află într-o continuă evoluție. Schimbările de reglementare, inovațiile tehnologice și tulburările economice modelează și transformă continuu sectorul. Furnizorii de servicii de mobilitate și start-up-urile emergente perturbă sectorul. Pe măsură ce industria se reinventează ca răspuns la cererea de vehicule mai puțin poluante și mai eficiente, operatorii trebuie să găsească modalități de a deveni mai eficienți, mai rezistenți și mai puternici în fața forțelor concurențiale.

Specialiștii noștri în domeniul auto lucrează cu producătorii, furnizorii și distribuitorii pentru a îmbunătăți performanța, a alimenta creșterea și a implementa soluții practice pentru provocările cu care se confruntă. Capacitățile noastre, combinate cu cunoștințele noastre aprofundate din industria auto, ne fac un partener ideal în momentul în care căutați să vă asigurați viitorul și să stimulați o creștere durabilă.

As an operator in this industry, you are likely concerned about:

Valorificarea oportunităților de piață și consolidarea prezenței pe piață

Vă putem ajuta să înființați noi afaceri sau să vă mutați pe piețe emergente și în creștere, să identificați noi game de produse și să asigurați succesul achizițiilor și al proiectelor de parteneriat.

Asigurarea și optimizarea operațiunilor dvs.

Este vital ca afacerea dvs. să fie robustă. Putem lucra cu dvs. pentru a vă digitaliza operațiunile și a valorifica datele pentru a îmbunătăți productivitatea. De asemenea, putem să vă analizăm proiectele de investiții, să punem în aplicare controale interne și proceduri de gestionare a riscurilor, să efectuăm analize pentru a îmbunătăți procesul decizional și prevenirea fraudei și să implementăm o strategie ecologică.

Finanțarea și securizarea lanțului dumneavoastră de aprovizionare

Experții noștri colaborează cu dumneavoastră pentru a asigura finanțarea programelor și a infrastructurii, pentru a vă optimiza și securiza lanțul de aprovizionare global și pentru a implementa noi soluții de finanțare, cum ar fi factoringul invers.

Atunci când vă asociați cu noi, beneficiați de o echipă cu expertiză multidisciplinară în domeniul auditului, consultanței și fiscalității, care a fost mobilizată special pentru a vă sprijini nevoile și a depăși aceste provocări.

În orice moment, angajamentul nostru este de a vă oferi tot ceea ce Mazars are mai bun de oferit, astfel încât să vă puteți asigura viitorul și să creați valoare pentru părțile interesate.