Sectorul bancar și piețe de capital

Soluții care ajută băncile să prospere pe o piață complexă

Sectorul bancar se confruntă cu provocări semnificative în ceea ce privește reglementarea, dificultățile tehnologice și schimbarea obiceiurilor consumatorilor. Într-un mediu economic foarte incert și volatil și în condițiile în care finanțarea sustenabilă câștigă teren pe măsură ce băncile și autoritățile de reglementare dezvoltă idei noi, adaptarea modelelor de afaceri și adaptarea la efectele perturbatoare este esențială. Echipa noastră integrată de specialiști vă oferă viziunea și îndrumarea necesare pentru a gestiona un mediu marcat de schimbări rapide. 

Abordarea noastră

Perturbarea și modificările legislative sunt teme bine cunoscute în sectorul bancar. Acestora li se adaugă și presiunea exercitată de costurile în creștere, schimbarea comportamentelor consumatorilor și noile provocări politice și economice. Pe măsură ce piața se schimbă, este esențial ca băncile să dispună de instrumente pentru a-și recalibra modelele de afaceri și de operare, a îndeplini cerințele unui cadru de reglementare complex și a plasa sustenabilitatea în centrul activității lor.

Echipa noastră include specialiști cu experiență în cadrul autorităților de reglementare, directori din industrie și profesioniști cu o expertiză semnificativă în această industrie. Înțelegem rețeaua complicată de schimbări normative, economice și politice care afectează instituțiile financiare și oferim sfaturi și soluții care conduc la decizii solide.

Clienții noștri includ unele dintre cele mai mari bănci din lume și lucrăm cu afaceri din întreaga industrie. Cu specialiști în domeniul bancar și al piețelor de capital din întreaga lume, oferim experiență pe piața locală și lucrăm printr-o platformă integrată unică ce garantează că îndrumarea oferită de noi este potrivită pentru obiectivele dumneavoastră de afaceri. 

Vă putem oferi consultanță cu privire la:

  • Reforme și probleme de reglementare
  • Globalizare, noi tehnologii, schimbări ale modelului de afaceri și de operare
  • Combinarea, restructurarea, monitorizarea într-un mediu complex.

Echipa noastră cuprinde experți în sectorul bancar și pe piețele de capital care au cunoștințe globale, regionale, locale și de reglementare și expertiză tehnică pentru a oferi o gamă largă de soluții într-o manieră cu adevărat integrată. Lucrăm într-un mod colaborativ cu ajutorul echipelor noastre multidisciplinare din diverse regiuni și specialități.

Serviciile noastre dedicate pieței bancare și de capital acoperă:

  • Audit financiar și servicii conexe
  • Reglementare și conformitate
  • Managementul riscului
  • Restructurări 
  • Investigații economice și litigii
  • Eficiență financiară și operațională