Servicii dedicate persoane fizice

Consultanță fiscală pentru persoane fizice, antreprenori sau manageri cu structuri complexe de deținere a activelor

Gestionarea proceselor fiscale poate fi o sarcină complexă și împovărătoare pentru persoanele fizice care au structuri complexe de deținere a activelor sau poziții fiscale în mai multe jurisdicții. Tocmai de aceea, Mazars România este alături de această categorie de contribuabili care se pot afla în categoria persoanelor cu venituri multiple, antreprenori, proprietari de afaceri și cadre superioare de conducere din cadrul unor corporații. Suntem în măsură să vă oferim servicii personalizate de consultanță fiscală pentru persoane fizice pentru a vă sprijini în mod real în planificarea financiară și realizarea concretă a planurilor pe care vi le propuneți în acest domeniu.

Consultanții noștri fiscali pentru persoane fizice vă pot ajuta cu servicii personalizate de consultanță în ceea ce privește implicațiile fiscale și poziția de rezidență în România, precum și evaluarea structurilor de protecție a activelor și de continuitate a afacerii. De asemenea, conformitatea fiscală, cum ar fi depunerea declarațiilor, stabilirea poziției de rezidență fiscală la sosirea în/plecarea din România, obținerea de diverse documente, cum ar fi certificate de impozite plătite, certificate de rezidență fiscală și alte servicii din această sferă fac parte din oferta Mazars în România de consultanță fiscală pentru persoanele fizice.

Consultanți fiscali pentru persoane fizice și servicii personalizate în domeniul fiscalității

Consultanța de nivel profesional oferită de Mazars în România pentru persoanele fizice se înscrie în gama mai largă de servicii de consultanță fiscală oferită entităților corporative, fie că este vorba de TVA și impozite indirecte, de zona de structuri corporative sau de sensibila zonă a prețurilor de transfer ori chiar de tot mai problematica protecție a mediului, acoperind, astfel, întreaga paletă de nevoi personale și corporative de asigurare a conformității în diverse jurisdicții.

Solicitați o ofertă