Produse de lux

O abordare personală a poziționării afacerii dumneavoastră

Schimbarea comportamentului consumatorilor, accentul pe sustenabilitate și insistența pentru comerț etic transformă sectorul bunurilor de lux. Nu numai că întreprinderile se concentrează pe noile generații de consumatori, dar se așteaptă la o creștere și pe piețele noi apărute. Mazars vă poate ajuta afacerea să prospere în această lume în continuă schimbare, cu soluții adaptate, de la audit și asigurare la consultanță contabilă, salarizare, gestionarea riscurilor și sustenabilitate. 

Abordarea noastră 

Industria luxului traversează o perioadă de transformare pe măsură ce pivotează spre o generație mai tânără de consumatori și spre clasele de mijloc de succes de pe piețele noi. Modelele de afaceri se schimbă, conștientizarea mediului și sustenabilitatea devin o prioritate pentru consumatori, iar operatorii se concentrează pe eficiență operațională, precum și pe o experiență îmbunătățită în comerțul cu amănuntul.

Toate acestea înseamnă că lanțul dumneavoastră de distribuție poate evolua accelerat cu autorul instrumentelor și tehnologiilor digitale care revoluționează experiența consumatorului.

Mazars lucrează cu companii din întregul ecosistem al produselor de lux. Indiferent dacă oferiți bunuri sau experiențe de lux, echipa noastră oferă o gamă largă de servicii de audit, consultanță, externalizare și fiscalitate pentru a vă ajuta să faceți față provocărilor cu care vă confruntați. 

Protejarea valorii band-ului dumneavoastră

Putem estima valoarea brand-ului dumneavoastră în cazul unei tranzacții financiare sau pentru a îndeplini cerințele contabile, precum și pierderea imaginii de brand în cazul utilizării frauduloase a mărcii dumneavoastră sau în urma impactului Covid-19.

Alinierea organizației dumneavoastră la noi oportunități de piață

Vă putem ajuta să înființați noi afaceri sau să vă mutați pe piețe în creștere. Asigurăm succesul achizițiilor și proiectelor dumneavoastră de parteneriat sau eliminarea activelor nestrategice, oferind asistență financiară, juridică și fiscală, ținând seama de specificul și reglementările locale.

Securizarea operațiunilor

Pentru a vă proteja operațiunile, experții noștri pot evalua calitatea furnizorilor de servicii, pot întări controlul asupra rețelei de distribuție, pot apăra interesele financiare în contextul litigiilor sau disputelor și pot preveni fraudele.

Externalizarea proceselor

În urma unui proiect major, cum ar fi implementarea unui ERP, o reorganizare sau o schimbare de strategie, vă putem sprijini echipa financiară cu ajutor contabil, cu auditori interni sau chiar CFO pe o bază temporară.

Îmbunătățirea performanței pentru a valoare adăugată

Este vital să sporiți relevanța pentru consumatori și competitivitatea afacerii dumneavoastră. Putem sprijini dezvoltarea de strategii pe mai multe canale și putem îmbunătăți performanțele digitale prin tehnologie de încredere și gestionarea datelor, astfel încât să puteți prognoza vânzările, să optimizați logistica și să obțineți date despre consumatori. Experții noștri vă pot ajuta, de asemenea, să aduceți schimbări semnificative prin integrarea principiilor de mediu, sociale și de guvernanță (ESG) în strategia dumneavoastră pe termen lung, conferind trasabilitate lanțurilor de aprovizionare și creând valoare pentru afacere.
Urmăm o abordare pragmatică și personală care răspunde în mod corect nevoilor dumneavoastră. Veți dispune de un punct unic de contact, care va colabora îndeaproape cu dumneavoastră la fiecare pas, astfel încât să beneficiați și de rețeaua noastră internațională.