Litigii și dispute

Asistență expertă în vremuri dificile

Pe măsură ce lumea afacerilor devine din ce în ce mai complicată, interconectată și dinamică, amenințările și disputele pot apărea de oriunde. 

Dispunem de echipe de experți interni și externi care să vă ajute să vă pregătiți, să atenuați și să gestionați toate tipurile de amenințări pentru afacerea dumneavoastră. Fie că este vorba de litigii, fraude, nevoi de restructurare sau chiar nevoia de a închide companii, oferim clienților sfaturi comerciale, practice și bine adaptate pentru a gestiona astfel de dificultăți. 

Abordarea noastră

Oricare ar fi situația cu care vă confruntați, vom găsi soluția de care aveți nevoie. Echipa dumneavoastră va oferi asistență oportună, comercială și practică într-un mod care reflectă și ia în considerare situația în care vă aflați. Ca parteneriat internațional unic și integrat în peste 90 de țări și teritorii, avem capacitatea să mobilizăm echipe interdisciplinare având cunoştinţele tehnice, sectoriale și geografice pentru a vă sprijini pe fiecare piață în care activați. 

Crizele și litigiile se manifestă în diverse moduri. Din acest motiv, vă oferim o gamă largă de servicii și echipe de experți pentru a vă sprijini în orice situație cu care vă confruntați:

Solicită o ofertă

Contactați-ne