Industria chimică

Strategie specifică industriei pentru a vă ajuta să construiți o afacere rezistentă

Companiile din domeniul produselor chimice și al materialelor de astăzi se confruntă cu o serie de provocări de reglementare și de mediu, precum și cu incertitudini economice. De la digitalizarea operațiunilor la cercetare și dezvoltare durabilă, precum și la optimizarea funcționării fabricilor, soluțiile noastre de audit, consultanță financiară și consultanță vă ajută să protejați activele și să depășiți barierele din acest sector.

Abordarea noastră

Industria produselor chimice și a materialelor este cu adevărat globală prin natura sa. Dar o industrie globală se confruntă, de asemenea, cu provocări multiple, de la noile orientări în materie de energie, siguranță și mediu la perturbări ale lanțului de aprovizionare, o piață a muncii în schimbare și noi tehnologii, precum și multiple incertitudini economice și politice.

Mazars are echipe de specialiști care vă înțeleg afacerea și oferă o gamă de servicii care includ audit, servicii de consultanță financiară, consultanță, consultanță fiscală și de reglementare și conformitate.

Având în vedere boom-ul gazelor de șist din SUA, ascensiunea pieței chimice din China și operațiunile miniere care sunt analizate cu atenție sporită în ceea ce privește sustenabilitatea și lanțurile de aprovizionare, înțelegem că sectorul dumneavoastră se confruntă cu schimbări considerabile. Ca urmare, este posibil să aveți mai multe priorități pentru afacerea dvs:

Protecția activelor

  • Producerea de informații financiare relevante și la timp
  • Crearea unei structuri corporative eficiente din punct de vedere fiscal

Atunci când vă asociați cu noi, tratăm provocările dumneavoastră ca pe ale noastre. Cunoaștem în profunzime problemele cu care vă confruntați și vă oferim sfaturi și îndrumări adaptate la nevoile dumneavoastră specifice.

Serviciile noastre includ:

  • Finanțarea și securizarea lanțului dumneavoastră de aprovizionare
  • Experții noștri colaborează cu dumneavoastră pentru a asigura finanțarea programelor și a infrastructurii, pentru a vă optimiza și securiza lanțul de aprovizionare global și pentru a implementa noi soluții de finanțare, cum ar fi factoringul invers.
  • Valorificarea oportunităților de piață și consolidarea prezenței dumneavoastră pe piață

Vă putem ajuta să înființați noi afaceri sau să vă mutați pe piețe emergente și în creștere, să identificați noi game de produse și să asigurați succesul achizițiilor și proiectelor de parteneriat.

Asigurarea și optimizarea operațiunilor dvs.

Este vital ca afacerea dvs. să fie robustă. Putem colabora cu dvs. pentru a implementa și optimiza o politică anticorupție, pentru a vă revizui proiectele de investiții, pentru a pune în aplicare controale interne și proceduri de gestionare a riscurilor și pentru a efectua analize în vederea îmbunătățirii procesului decizional și a prevenirii fraudei.