Companii mari și cotate la bursă

Mazars este un parteneriat internațional și multicultural, care oferă servicii integrate clienților globali, având în același timp o abordare flexibilă și personalizată. Combinând experiența profesioniștilor noștri cu oferta de servicii, Mazars este partenerul potrivit pentru liderii de afaceri.

Top management

Experții noștri vă oferă viziunea și informațiile de care aveți nevoie pentru a lua cu încredere decizii critice pentru afacerea dumneavoastră. Indiferent dacă doriți să efectuați o achiziție, să urmați o procedură în instanță sau să vă restructurați afacerea, experții noștri în consultanță financiară vă pot oferi îndrumările de care aveți nevoie. Consultanții noștri dedicați vă ajută, de asemenea, să vă organizați afacerea într-un mod eficient, să alcătuiți și să gestionați un program de schimbare, să adoptați tehnologiile momentului și să gestionați mai bine riscurile.

Finanțe

Oferim o gamă completă de servicii pentru a sprijini directorii financiari si CFO. Echipa noastră de audit funcționează într-o manieră integrată în întreaga lume, oferindu-vă servicii de o excelență constantă indiferent de piața în care vă aflați.

Consultanții noștri vă pot ajuta să dezvoltați și să implementați o funcție financiară de cea mai bună calitate (de la strategia funcției financiare până la optimizarea fluxului de numerar), în timp ce experții noștri în consultanță financiară oferă o suită de oferte pentru a sprijini cele mai complexe tranzacții și nevoi de finanțare. Echipa noastră fiscală internațională oferă consiliere cu privire la toate aspectele de conformitate fiscală atât la nivel local, cât și global, iar experții noștri în externalizare servicii de contabilitate si payroll vă pot ajuta să proiectați și să implementați soluții flexibile de contabilitate și raportare care completează afacerea dumneavoastră.

Risc

Sprijinim Chief Risk Officers și echipele acestora în cele mai diverse moduri. Consultanții noștri oferă servicii variate de gestionare a riscurilor (de la guvernare și gestionarea riscurilor întreprinderii la securitate cibernetică și audit și control intern), în timp ce specialiștii nostri în sustenabilitate vă pot asista în domeniul raportării și asigurării, de la audituri financiare reglementate la cele de mediu, raportare socială și guvernanță. Avem specialiști cu experiență în diverse industrii pentru a vă sprijini cu nevoile de conformitate juridică și fiscală, iar resursele noastre ne permit să vă oferim o soluție globală de conformitate care gestionează și monitorizează toate obligațiile dumneavoastră într-o manieră facilă și coordonată.

IT

Serviciile noastre de consultanță în tehnologii și soluții digitale vă oferă sprijin în proiectarea și implementarea soluțiilor de transformare ale companiei, precum și în automatizarea proceselor și digitalizarea acestora. Experții noștri în consultanță IT vă ajută să creați soluții de analiză economică personalizate care se potrivesc perfect nevoilor afacerii dumneavoastră. De asemenea, combinăm know-how-ul digital cu experiența noastră în audit și conformitate pentru a sprijini clienții din industriile de asigurare IT, securitate cibernetică și protecție a datelor.

HR

Sprijinim profesioniștii în resurse umane (HR) în toate aspectele activității lor. În perioadele de schimbări majore, consultanții noștri vă oferă sprijin pentru proiectarea organizațională, managementul schimbărilor și integrarea post-fuziune, în timp ce specialiștii noștri în externalizare pot oferi soluții și sisteme personalizate. Avem, de asemenea, experți juridici și fiscali care oferă consultanță în dreptul muncii și pentru implicațiile fiscale ale forței de muncă mobile la nivel global.