Telecomunicații

Servicii pentru companiile aflate în prima linie a schimbărilor tehnologice

Evoluția rapidă a tehnologiei, schimbările în comportamentul clienților, concurența puternică și supravegherea reglementară sunt factori majori care afectează companiile de telecomunicații. Pentru a ieși în evidență, companiile trebuie să fie agile și rezistente, precum și inovatoare. Experții noștri în audit, consultanță și fiscalitate vă pot ajuta să răspundeți la această piață în schimbare rapidă.

Abordarea noastră

În industria telecomunicațiilor, companiile se confruntă cu o combinație de presiuni de reglementare, economice, concurențiale și politice, în timp ce se străduiesc să satisfacă cerințele clienților. Pe măsură ce nevoia de capacitate și conectivitate crește exponențial, acestea trebuie să inoveze la nivel de utilizare, la nivel de terminal, la nivel de rețea și la nivel de piață. Implementarea 5G, securitatea datelor, concurența din partea furnizorilor non-telecomunicații, reducerea investițiilor în rețele și imperativele de sustenabilitate sunt doar câteva exemple dintre cele mai mari provocări cu care se confruntă sectorul în prezent.

Specialiștii noștri dedicați în domeniul telecomunicațiilor vă pot ajuta să faceți față acestor provocări cu o abordare multidisciplinară care acoperă soluții de audit, consultanță și fiscalitate. Fiecare dintre specialiștii noștri combină o cunoaștere aprofundată a sectorului dumneavoastră puternic reglementat cu abordări inovatoare pentru a vă ajuta să vă definiți strategia și să răspundeți la o piață în transformare, având competențele specifice necesare și credibilitate pe toate piețele pe care le deservim.

Vă putem ajuta în mai multe moduri, cum ar fi:

Adaptarea modelului dvs. de afaceri

Succesul susținut în industria telecomunicațiilor înseamnă adaptarea modelelor de afaceri ca răspuns la presiunile concurențiale și economice, precum și la evoluția tehnologiei. Vă putem susține transformarea și vă putem ajuta să avansați strategia de afaceri și guvernanța sistemelor și proceselor dumneavoastră informatice.

Adaptați-vă strategia de investiții

Având în vedere că cererea de tehnologii inovatoare este în creștere, operatorii trebuie să investească în rețelele lor. Clienții cer din ce în ce mai mult rețele mai rapide și inovații continue în materie de tehnologie și capacitate, cum ar fi viteza mare și latența redusă (5G), ceea ce necesită investiții semnificative care pot avea un impact asupra profitabilității. Experții noștri vă pot asista în aceste eforturi, cum ar fi evaluarea cheltuielilor de capital sau dezvoltarea de parteneriate strategice, ajutându-vă în același timp să navigați în mediul concurențial în continuă schimbare și în condițiile creșterii cerințelor de reglementare.

Limitați-vă și controlați-vă riscurile - Asigurarea securității datelor

Pe măsură ce volumul de date generate de utilizatori crește, operatorii trebuie să se concentreze asupra protecției și confidențialității informațiilor colectate. Echipa noastră de securitate cibernetică vă poate ajuta să consolidați politicile de guvernanță și de securitate care se aplică sistemului dumneavoastră de informații. Când vine vorba de îmbunătățirea gestionării riscurilor, echipele noastre globale și multidisciplinare de control intern vă pot ajuta să vă reduceți riscurile și să concepeți un program de control intern adaptat la riscurile care evoluează rapid.

Extinderea internațională

Modelele de afaceri au o perspectivă mai globală, pe măsură ce companiile se digitalizează și lumea devine mai conectată. Dispunem de o echipă multidisciplinară de specialiști sectoriali care vă pot ajuta să definiți o strategie de internaționalizare, să stabiliți o strategie de acoperire a riscului valutar, să gestionați impozitele, să vă sprijiniți în tranziția principiilor contabile, să implementați măsuri anticorupție și să puneți în aplicare măsuri de gestionare cât mai eficientă a fluxurilor de numerar.