Isabela Zăpucioiu - Audit Assistant

Adevărata provocare a fost să găsesc un echilibru între muncă și educație. Fiind studentă în an terminal la un program de masterat, am reușit să transpun concret mare parte din ceea ce am învățat din partea educațională în cea profesională, și continui să învăț.

Astfel, îmbinând cele două planuri și înțelegând că ele se află, de fapt, în strânsă legătură, pot fi atât eficientă la locul de muncă, cât și activă la cursuri.

Isabela Zapucioiu

Prioritizarea sarcinilor reprezintă un punct cheie în acest subiect, făcând legătura între carieră și viața personală. În ceea ce mă privește, împărțirea sarcinilor este metoda ideală pentru gestionarea timpului cât mai eficient. Sunt mai activă la începutul zilei, astfel că aleg să realizez sarcinile importante în prima parte a programului, iar a doua parte a orelor de muncă o rezerv să îmi ajut colegii. Iar atunci când îmi închei programul nu sunt stresată pentru că nu am avut timp să termin o sarcină. Acest lucru îmi permite să mă bucur de o seară fără griji.

Cu ajutorul și îndrumarea oferită de către mentorul meu din Mazars, am ajuns în punctul în care pot afirma că mă regăsesc în ceea ce fac. Acest aspect contribuie puternic la dorința mea de a evolua constant în carieră. Succesul la locul de muncă mă ajută să am o atitudine pozitivă în afara acestuia și mă dezvoltă chiar și pe plan personal, reușind să mă descurc mai bine în unele situații cotidiene.

Consider că este foarte important să stabilim un echilibru între ocupația noastră și activitățile care ne fac plăcere, astfel încât să devenim proactivi și să nu ne simțim copleșiți de sarcinile zilnice. Dar odată ce înțelegem că ambele sunt importante, în mod egal, pentru a fi cu adevărat împliniți, echilibrul va fi mult mai ușor de găsit.

Îți place cultura noastră?

Începeți povestea alături de noi.

Mazars, the smart choice.

Alătură-te echipei noastre