Florentina Anton - Audit Assistant

Experiența mea profesională începe cu Mazars, unde am aplicat pentru poziția de junior. Stabilirea unui echilibru între viața profesională și cea personală poate fi de multe ori o adevărată provocare pentru fiecare dintre noi.

Pentru mine prioritizarea sarcinilor reprezintă o rutina clara, zilnică, în care alternez orele petrecute la birou cu viața personală. După cum bine știm, locul de muncă joacă un rol important în viața noastră. Echilibrul mi-l mențin printr-un job pe care îl consider excelent și prin diverse tehnici de relaxare cu care rezonez.

Jobul ideal pe care l-am găsit mă face fericită și îmi oferă șansă să-mi demonstrez abilitățile și posibilitatea să le îmbunătățesc, iar atunci când realizăm lucruri în care credem, munca devine mai frumoasă. În zona personală sunt diverse tehnici cu care rezonez: îmi închei ziua făcând sport, citesc, merg la shopping sau ies cu prietenii. 

Florentina Anton

În Mazars nu este nimic monoton deoarece lucrezi pe mai multe proiecte, cu mai mulți manageri, seniori, juniori astfel încât ai șansa de a cunoaște majoritatea colegilor. O experiență plăcută a fost aceea de a merge la inventare, deorece reprezintă unica șansă oferită prin prisma căreia am înțeles întreg procesul de cunoaștere a specificităților industriei în care activează clienții noștri.

Un alt aspect pe care doresc să îl punctez îl reprezintă perioada de vârf a auditului care într-adevăr este mai aglomerată, dar nu a for o perioadă foarte dificilă pentru mine deoarece în echipa Mazars am avut parte de persoane deschise să mă ajute.

Atunci când o echipă are un lider, rezultatele excelente nu întârzie să apară. Un mentor bun te ajută să înflorești prin suport și îndrumare, este cel care ascultă toate părerile, observă punctele forte și te încurajează să le dezvolți pe cele care au nevoie de îmbunătățiri. Privind în urmă, lucrurile funcționează mult mai bine când toți cei din echipă lucrăm pentru același obiectiv. Principiul este de a fii astăzi mai buni decât ieri și mâine mai buni decât astăzi.

Pentru asta, compania oferă oportunități de creștere, indiferent de nivelul profesional la care te-ai alăturat echipei punând la dispoziție programe de tip coaching, mentorat, training-uri și cursuri de specialitate pentru dezvoltarea unor noi abilități și adaptarea la schimbările pieței.

Mazars se gândește la angajați și niciodată nu dorește să lase nerăsplătită munca în plus a acestora. Un alt avantaj în perioada pandemiei a fost acela de a lasa la libera alegere modul de lucru, de acasă sau de la birou. Timpul de lucru este flexibil, oferindu-ne echilibrul dintre viața profesională și cea personală. Deși socializăm recurent cu membri echipelor de audit, conducerea Mazars organizează întruniri “Happy Friday” în fiecare lună, în afara spațiului de lucru, în ideea de a ne relaxa și a ne cunoaște mult mai bine.

Daca ar fi să transmit un mesaj pentru potențialii sau viitorii colegi,  acela ar fi de a îndrăzni să aplice la Mazars, să nu le fie teamă de necunoscut, să fie curioși, să pună întrebări. Totul se învață dacă există voință.

Îți place cultura noastră?

Începeți povestea alături de noi.

Mazars, the smart choice.

Alătură-te echipei noastre