Adriana Horvat - Audit Assistant

Trecerea de la mediul studențesc la cel corporate poate părea dificilă și de speriat, dar sentimentul când tot scepticismul de la început se transformat cu usurintă într-un entuziasm constant este de nedescris. Faptul că ai posibilitatea să valorifici fiecare zi în Mazars este ceea ce mă face să simt că sunt în locul potrivit, cu care mă identific.
Adriana Horvat

Mă consider o persoană adaptabilă, însă am nevoie și de flexibilitate pentru a avea rezultatele de care să mă simt mandră, iar în Mazars apreciez faptul că pot alterna procesele de invătare cu cele de performare. Mai mult, am posibilitatea să îmi rezolv diferite task-uri atât singură, atunci când lucrez pe cont propriu, cât și alături de colegi. Nicio zi nu se aseamană cu alta. Cred că tocmai acest dinamism stârnește interesul pentru a începe o noua zi, curioasă fiind de ce provocări voi mai întâlni pe drum.

Cred că Mazars poate fi cel mai bine descris prin cuvintele a simți” și “a comunica”. Dacă simți că ai nevoie să ți se acorde mai multă responsabilitate, poți oricând să comunici această dorință și să primești task-uri noi, care să te ajute să evoluezi. În schimb, dacă simți nevoia să iei o pauză, empatia și înțelegerea celor din jur îți oferă oportunitatea să iți încarci bateriile ca mai apoi să revii cu forțe proaspete.

E plăcută senzația când ai finalizat o zi de muncă cu succes și când te poți întoarce la planurile personale, însă e și mai plăcut atunci când nu simți nevoia să pui un mare zid intre “tu”, cel de la locul de muncă, și “tu”, cel cu hobby-uri, aspirații și dorințe. Faptul că poți împărtăși din lucrurile care te definesc cu colegii de birou face timpul să treacă mult mai repede și task-urile să pară mai ușoare, având susținerea celor din jur.

Îți place cultura noastră?

Începeți povestea alături de noi.

Mazars, the smart choice.

Alătură-te echipei noastre