Lucian Dumitru Director, Tax

Lucian Dumitru

Lucian Dumitru este absolvent al Facultății de Management, specializarea Administrație Publică din cadrul Academiei de Studii Economice din București. El deține, de asemenea, o diplomă de Master în Management Public, acordată de aceeași universitate și un certificat ADIT.

Lucian are o experiență profesională de peste 11 ani în domeniul fiscal, fiind specializat pe prețuri de transfer. De asemenea, are experiență în vânzarea, coordonarea și furnizarea unei game largi de prețuri de transfer și alte proiecte de taxe directe (impozit pe profit, impozit cu reținere la sursă, taxe locale).

El a oferit consiliere fiscală mai multor clienți din sectoare economice diverse, precum: retails, producție, imobiliare, sectorul chimic, construcții, energie, industria farmaceutică.

Lucian a fost implicat în discuții tehnice interne și a oferit suport colegilor săi din alte departamente (de exemplu taxare indirectă, consultanță) cu privire la aspectele de taxare directă, proiecte de leadership (conferințe, training-uri pentru clienți, cursuri tehnice la universități) și de recrutare.

El este fluent în limba engleză.