Finanțe de infrastructură

Așezarea temeliilor unui proiect de succes

Pe măsură ce cererea globală de infrastructură și energie crește, ajutăm operatorii, autoritățile publice, creditorii și investitorii să își îndeplinească obiectivele și să își gestioneze riscurile. Oferim asistență în întreaga lume, oriunde clienții doresc să efectueze achiziții, să dezvolte, să finanțeze, să opereze sau să dețină active de infrastructură.

Infrastructura joacă un rol important pentru întreprinderi și societate, dar este o zonă de o complexitate în creștere. Combinăm expertiza tehnică cu experiența amănunțită din acest sector pentru a oferi clienților noștri o echipă integrată unică ce oferă o experiență uniformă și consecventă pe fiecare piață pe care activează. 

Credem că o modelare robustă și transparentă reprezintă o condiție esențială pentru toate tranzacțiile. Avem experiență de lider mondial în modelarea financiară în sectoare precum energia, infrastructura și mediul. Standardul nostru de modelare este recunoscut ca fiind cea mai bună metodologie din clasa sa, iar echipele noastre experimentate de modelare pregătesc persoane și echipe interne pentru a crea modele transparente și robuste pe baza standardului Mazars.

Mazars beneficiază de încrederea investitorilor, dezvoltatorilor și proprietarilor mondiali de frunte din sectoarele de infrastructură și energie, oferind astfel o asigurare independentă asupra modelelor lor. Abordarea și metodologia noastră robustă de modelare reactivă (shadow modelling) oferă rezultate și asigurări superioare.

Pentru a sprijini tranzacțiile, aducem la un loc experiență națională și internațională, alături de expertiză de specialitate (în domenii precum fiscalitate, contabilitate și due diligence), așa cum cer nevoile fiecărui client și tranzacții.

Echipa noastră de finanțare a infrastructurii vă poate ajuta cu:

  • Auditul modelului financiar pe baza unor criterii riguroase de control al calității
  • Modelarea financiară utilizând standardul de modelare Mazars
  • Cursuri de formare în modelarea financiară (online sau personal) pentru finanțarea generală a proiectelor, PPP, M&A și sectoare individuale
  • Asistență și sfaturi pentru tranzacții
  • Servicii de evaluare independente, de la evaluarea activelor și a portofoliului până la acționarea ca agent de evaluare pentru fondurile listate la bursă
  • Proceduri de due diligence integrate care acoperă domeniile financiar, fiscal și de model
  • Fiscalitate de infrastructură și avize contabile pentru chestiuni de interes local și transfrontalier.
  • Servicii de gestionare a activelor, inclusiv contabilitate, conformitate, raportare și modelare operațională

Echipa noastră

140 de specialiști la sediile din Londra, Sydney, Paris, New York, Toronto, Johannesburg, Beijing și Delhi.

Solicitați o ofertă