Notă informativă politica de confidențialitate

Vă rugăm să consultați mai jos politica noastră de confidențialitate pentru evenimente.

Vă informăm că pentru a vă înscrie la webinariile/evenimentele Mazars România ( Mazars România SRL și/sau Mazars Consulting SRL) și, dacă este cazul, în scopuri de marketing, precum sondajele în legătură cu webinarii/evenimentele organizate, sunt necesare datele dumneavoastră de contact.

Pentru sondajele Mazars România în legătură cu webinarii/evenimentele organizate avem nevoie și de consimțământul dvs. în acest sens.

Pentru clarificări cu privire la Politica noastră de confidențialitate la www.mazars.ro/Data-and-privacy/ sau pentru a vă exercita drepturile legate de datele personale, ne puteți contacta la adresa gdpr.compliance@mazars.ro.

Subliniem și că securitatea datelor cu caracter personal este un aspect definitoriu în cadrul Mazars România. Ne străduim să prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal în conformitate cu principiile stabilite în legislația aplicabilă privind protecția datelor în România, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulatie a acestor date.

 

Notă:

(i) Putem doar presupune că sunteți persoana autorizată să completeze acest formular și că datele furnizate sunt corecte.

(ii)Ne declinăm orice responsabilitate cu privire la mesajele, invitațiile, buletinele informative ale Mazars Romania transmise/forward-ate de altă persoană/entitate, alta decât Mazars/partenerii sau co-organizatorii anunțați official în acest sens. Cu alte cuvinte, dacă v-a fost comunicat vreun formular de înregistrare de către un terț neautorizat și nu sunteți interesat de evenimentul respectiv, datele dvs. nu fac obiectul prelucrării noastre/nu completați niciun astfel de formular.