Un portofoliu cuprinzător de servicii personalizate

Audit financiar şi servicii conexe

Audit Mazars Romania green glass sky
Activitatea noastră este canalizată spre satisfacerea cerinţelor clienţilor şi prestarea unor servicii de cea mai înaltă calitate. Punem un accent deosebit pe dezvoltarea unor relaţii strânse cu clienţii, oferindu-le asistenţa personală a partenerilor şi managerilor noştri. Clienţii noştri beneficiază pe plan mondial de standarde de calitate unitare, asigurate de un parteneriat unitar.

Aflaţi mai multe detalii

Consultanță financiară

FAS page Mazars Romania
Activitatea noastră este permanent concentrată asupra satisfacerii cerințelor clienților și furnizării de servicii de cea mai înaltă calitate. Punem accent în special pe dezvoltarea unor relații apropiate cu clienții noștri, punându-le la dispoziție asistența personală a partenerilor și managerilor noștri. Clienții noștri din întreaga lume beneficiază de standarde calitative unitare, asigurate de un parteneriat omogen.

Aflaţi mai multe detalii

Consultanță fiscală

Hong Kong 3.jpg
Ca parte a abordării multidisciplinare a biroului Mazars din România, echipa de consultanți fiscali urmează principalele valori ale organizației noastre: responsabilitate, respect pentru oameni, diversitate culturală, independență, continuitate. Țelul nostru este de a dezvolta relații de lungă durată cu clienții noștri și de a le oferi servicii de înalt profesionalism, căutând să atingem excelența în domeniul nostru de activitate.

Aflaţi mai multe detalii

Consultanță contabilă şi de raportare

Outsourcing services Mazars
Furnizarea serviciilor privind îndeplinirea obligațiilor declarative reprezintă una dintre competențele fundamentale ale organizației Mazars, fiind totodată și un domeniu important al activității noastre desfășurate în România. Păstrând linia directoare a filozofiei care ne călăuzește activitatea, ne străduim să oferim servicii de cea mai înaltă calitate și acordăm o atenție specială dezvoltării unor relații apropiate și durabile cu clienții noștri.

Aflaţi mai multe detalii

Outsourcing – Payroll & Employment Legislation

Copy of Copy of articol blog (2).png
Is your company really focused on their core business? If past crises have taught us anything, it’s that when times are tough, companies should focus their time and energy on the things they do best – their core business. We provide a tailored service which is flexible and scalable to help you react quickly to changing market conditions or seasonal variations.

Aflaţi mai multe detalii

Consultanță în resurse umane

HR advisory services
Cu oamenii potriviți și cu procesele corect stabilite, o companie devine cu adevărat competitivă în orice piață, și poate să obțină rezultatele dorite conform cu strategia definită a afacerii ei.
Credem cu tărie că angajații sunt sufletul oricărei afaceri. Acesta este motivul pentru care oferim clienților noștri servicii ce au în centrul lor angajații și talentele lor: atragerea și angajarea oamenilor potriviți, valorificarea sau dezvoltarea adecvată a talentelor acestora, recompensarea corectă și retenția angajaților de top, precum și gestionarea eficientă și proactivă a riscurilor legate de resursa umană.

Aflaţi mai multe detalii