Conformitatea legislativă

Vă ajutăm să anticipați și să reacționați la un mediu legislativ în permanentă schimbare

În prezent, companiile operează într-un mediu de afaceri în care apar constant schimbări legislative. Cerințele au devenit mai stricte, în timp ce rețeaua de reguli și reglementări a devenit inevitabil mai complexă. La Mazars, vă putem ajuta să gestionați aceste complexități astfel încât să vă puteți îndeplini obiectivele de afaceri și să sporiți valoarea acționarială.

Abordarea noastră

La nivel global, toate industriile se confruntă cu un val de schimbări legislative. Companiile urmăresc respectarea regulilor și reglementărilor mult mai stricte, în timp ce fac eforturi să răspundă cerințelor acționarilor și să se adapteze la noile modele de afaceri. Provocarea este și mai mare în sectoare foarte reglementate precum serviciile financiare și produsele farmaceutice, unde sunt alocate resurse semnificative identificării perspectivelor în materie de conformitate.

Modul în care companiile răspund schimbărilor continue din cadrul normativ și își adaptează modelele de afaceri va avea un impact major asupra succesului lor viitor. Oferim consultanță și îndrumări privind conformitatea legislativă pentru întreprinderi de toate dimensiunile, găsind soluții la probleme și provocări complexe. Suntem de părere că prioritatea dumneavoastră trebuie să fie identificarea și soluționarea problemelor înainte ca acestea să provoace daune, motiv pentru care oferim soluții personalizate, bazate pe o înțelegere deplină a afacerii dumneavoastră și a pieței în care vă desfășurați activitatea.

Echipa noastră deține experiența, competențele și resursele necesare pentru a vă ghida prin schimbările aduse mediului legislativ. Vă vom ajuta să implementați un plan axat pe:

  • Identificarea și gestionarea eficientă a riscurilor de reglementare.
  • O abordare bazată pe riscuri destinată activităților de asigurare a conformității.
  • Implicarea conducerii superioare încă din primele etape ale procesului decizional.
  • Asigurarea consiliului de administrație că riscurile de reglementare sunt gestionate și atenuate eficient.

Solicită o ofertă