Managementul performanței

O abordare modernă și bazată pe date pentru obținerea excelenței în afaceri

Managementul performanței se află în mijlocul unei revoluții a datelor. Analizele trimestriale și alte instrumente tradiționale au fost înlocuite cu analize în timp real, care pot conduce la o consolidare pozitivă instantanee. Pe piața în continuă mișcare din ziua de astăzi, ajutăm organizațiile să dezvolte instrumente și seturi de competențe care sunt necesare pentru a sprijini luarea de decizii în cunoștință de cauză.

Abordarea noastră

În afaceri, managementul eficient al performanței poate însemna o diferență uriașă atunci când ne referim la îndeplinirea obiectivelor strategice. Având la dispoziție seturi de competențe și resurse superioare, nu numai că afacerea dumneavoastră va fi mai adaptabilă și mai rezistentă, ci va avea și o șansă mai mare de a-și atinge obiectivele.

La Mazars, susținem pe deplin adoptarea gestionării performanței bazată pe date. Apreciem, de asemenea, tendința de îndepărtare de la un management al performanței prea exigent și clasificările care determină angajații să concureze unul cu celălalt. Pe fondul unei concurențe tot mai dure, organizațiile de astăzi au nevoie de cooperare internă, nu de concurență, pentru a prospera.

Obiectivul nostru este de a determina managementul performanței să funcționeze în serviciul dumneavoastră. Noile instrumente disponibile pentru gestionarea performanței aduc puține avantaje dacă nu sunt armonizate cu strategia de afaceri. Echipele noastre de experți în strategie și resurse umane pot asigura această armonizare, și, în plus, să contribuie cu expertiză juridică pentru a soluționa dificultățile de implementare, cum ar fi conformitatea cu legislația privind ocuparea forței de muncă și GDPR.

Pentru probleme mai complexe, experții noștri în analiza datelor pot contribui la asigurarea continuității prin procesarea unor cantități mari de informații extrase din mai multe părți ale organizației. Chiar și seturile de date complexe pot fi transformate în imagini simple necesare pentru o evaluare instantanee a performanței.

Serviciile noastre

  • Proiectarea metodologiei de management al performanței
  • Procesul de management al performanței și proiectarea politicilor
  • Facilitarea KPA-urilor și KPI-urilor
  • Instruire în managementul performanței

Solicită o ofertă