Conformitatea globală facilitată de inControl

inControl este o platformă digitală creată de Mazars pentru a ajuta organizațiile infiintate la nivel global să își monitorizeze și să își îmbunătățească procesele de respectare a standardelor de conformitate.

Accesibil prin web sau ca aplicație mobilă, inControl asigură transparența întregului proces de conformitate și capacitatea de a evalua performanța echipelor interne și externe în raport cu indicatorii de performanta definiți. Pentru a afla mai multe, vizitați www.mazars.com/incontrol.

Platforma oferă o soluție simplă pentru monitorizarea activităților la nivel global de conformitate, permițându-vă să identificați și să preveniți apariția problemelor. Indicatorii de culoare roșie, galben și verde evidențiază toate procesele, sarcinile și fluxurile de lucru, care pot fi astfel ușor gestionate și vizualizate dintr-o privire atât la nivel local, cât și la nivel global.

Principalele beneficii ale inControl:

  • Dețineți controlul: inControl vă oferă permanent vizibilitate asupra termenelor de raportare și a întregului proces de conformitate. Vă vom ține la curent cu modificările legislative din fiecare țară.
  • Colaborare eficientă: inControl oferă o platformă de colaborare care permite interacțiunea în timp real și accesul la documentele esențiale. Acest centru global pentru asigurarea respectării standardelor de conformitate vă permite să reduceți semnificativ timpul alocat în procesul de conformitate și să creșteți productivitatea.
  • Transparență completă: supravegherea completă a activităților de conformitate prezentate într-un format simplu de tablou de bord cu responsabilități clare.
  • Sigur, dar ușor de accesat: complet bazat pe cloud și accesibil oriunde, oricând printr-o aplicație pentru mobil sau prin web. Suportat de cea mai recentă tehnologie Microsoft Azure și protocoale de securitate.
  • Informare în timp real: inControl acordă prioritate termenelor de respectat și oferă rapoarte privind stadiul activitatilor pentru a gestiona și reduce în mod proactiv riscul de nerespectare a termenelor.
  • Susținut de o echipă de coordonare globală: combinăm cunoștințele locale cu cele globale.

Toate aceste funcții pot fi accesate prin intermediul aplicației inControl sau online prin intermediul site-ului web.

Doriți să aflați mai multe informații sau sunteți interesat de o demonstrație live? Contactați-ne mai jos.

Solicită o ofertă