Centrul de cunoștințe Mazars privind joint-audit

Echipa Mazars vă oferă informații și noutăți cu privire la cele mai recente evoluții ale conceptului de joint-audit și vă prezintă diverse puncte de vedere de la companii, profesioniști în audit și experți academicieni din întreaga lume.

Auditul financiar reprezintă fundația pe care se construiește încrederea și integritatea pe piețele financiare din întreaga lume. Profesia se confruntă însă cu un moment decisiv și este în joc interesul public.

Conceptul de joint-audit nu este nou și nici specific francez: a fost testat cu succes pe trei continente timp de aproape un secol. Însă, există o mulțime de concepții greșite și o lipsă de documentare. Prin alcătuirea unui centru de cunoștințe dedicat joint-audit, ne propunem să adresăm provocările tot mai mari  în ceea ce privește informațiile disponibile, să oferim date și contribuții utile și să sprijinim adoptarea acestui concept. 

Dacă aveți întrebări vă invităm să completați formularul de mai jos.

Contactați-ne

Tracker de studii publicate pe tema joint-audit 

Experții Mazars au creat un instrument online care vă permite să accesați studiile academice cheie și rapoartele privind joint-audit din întreaga lume.

Acest instrument interactiv vă permite să selectați țările, temele, autorii și anii de care sunteți interesați, oferindu-vă acces imediat doar la informațiile care sunt relevante pentru dvs.

Studiile prezintă cele mai recente evoluții în dezbaterea privind joint-audit și vă ajută să înțelegeți ce implicații există, în special în ceea ce privește calitatea, costul și concurența.

Dacă aveți întrebări, vă rugăm să nu ezitați să luați legătura cu echipa noastră și vă vom ajuta cu plăcere.

Accesați instrumentul online aici