Un an de la implementarea sistemului de raportare SAF-T: Declarația D406, provocări și oportunități

Chiar și la un an după implementarea acesteia, raportarea SAF-T continuă să rămână un subiect important pe agenda companiilor.

Fără sprijinul specialiștilor în domeniu, complexitatea cerințelor legale și a structurii raportării SAF-T au făcut dificilă respectarea legislației de către contribuabili.

Pentru a vă ajuta să depuneți declarațiile cu succes și a face față provocărilor care pot apărea în perioada următoare, am dezvoltat o gamă de instrumente IT.

Dacă doriți să aflați mai multe informații despre modul în care putem răspunde nevoilor dumneavoastră prin intermediul instrumentelor IT, vizionați înregistrarea webinarului nostru.

Agenda sesiunii:

  • Noutățile legislative: modificările privind structura, cataloagele raportării, noi sancțiuni.
  • Cum ne asigurăm de completitudinea și corectitudinea declarației? Chiar dacă o declarație este validată și depusă cu succes, aceasta poate să conțină erori substanțiale. Gestiunea erorilor întâlnite în raportare, procesul de revizuire a declarației.
  • Cum folosim raportarea SAF-T ca instrument de verificare a corectitudinii raportărilor fiscale periodice?

Descoperiți instrumentele noastre IT

Dezvoltarea instrumentelor noastre IT s-a axat pe acuratețea tehnică în conformitate cu legislația relevantă, securitatea și arhivarea datelor, ușurința în utilizare și flexibilitatea, atât pentru utilizatorii obișnuiți, cât și pentru dezvoltări viitoare, care să permită generarea altor declarații fiscale și declarații în plus față de D406.

Lector

Monica Petrea, Tax Director, Mazars în Romania

Citiți politica noastră de confidențialitate aici