Mazars România îl numește pe Lucian Dumitru în poziția de Tax Director

9 martie 2021

Mazars România își consolidează departamentul de consultanță fiscală și anunță numirea lui Lucian Dumitru în poziția de Tax Director, începând cu 1 martie 2021.

Lucian s-a alăturat companiei Mazars în luna februarie a anului 2017 ca Senior Manager în departamentul de consultanţă fiscală. Având o experiență profesională de peste 10 ani în domeniu, Lucian este specializat în sfera de taxe directe, ce include taxare internaţională şi domestică pentru companii, aria de prețuri de transfer, precum şi taxarea persoanelor fizice.

Suntem mândri de ceea ce Lucian a realizat de când s-a alăturat echipei de consultanţă fiscală a Mazars România și vrem să îl felicităm și să îi mulțumim pentru eforturile sale neîncetate și pentru proiectele de succes. Dorind să se dezvolte și să evolueze cât mai mult în profesia sa, Lucian a absolvit la King's College din Londra un program unic dezvoltat de Mazars[1], absolvind programul de masterat în drept fiscal - Advanced LLM in International Taxation. Dedicarea sa constantă și talentul său extraordinar vor fi esențiale pentru dezvoltarea în continuare a echipei locale de consultanţă fiscală.”, a menționat Edwin Warmerdam, Tax Partner, Mazars România.

Lucian va continua să își sfătuiască clienții dintr-o gamă largă de industrii, abordând chiar și cele mai dificile provocări. El coordonează o echipă de profesioniști, cu cunoștințe și experiențe în diverse arii de drept fiscale, oferind clienţilor soluţii şi consiliere tehnică remarcabilă.

Este o mare plăcere şi responsabilitate să îmi continui activitatea din noua poziţie în cadrul echipei de conducere a Mazars. Scopul meu principal este ca împreună cu echipa mea să continuăm să dezvoltăm practica de consultanţă fiscală, prin oferirea de asistenţă clienţilor, astfel contribuind la susţinerea şi dezvoltarea afacerilor lor.”, a menționat Lucian Dumitru, Tax Director, Mazars România.

 

###

 

Contact

Emilia Popa, Head of Marketing and Communication, Mazars Romania

emilia.popa@mazars.ro / +40 741 111 042

 

Despre Mazars

Mazars este un parteneriat internațional, ce oferă servicii integrate de audit și consultanță contabilă, fiscală, financiară şi juridică*. Operând în peste 90 de țări și teritorii din întreaga lume, ne bazăm pe expertiza a 42.000 de profesioniști – 26.000 în parteneriatul integrat Mazars și 16.000 prin Mazars North America Alliance – pentru a asista clienți de toate dimensiunile, în fiecare etapă a dezvoltării lor.

*unde este permis de legislația în vigoare a țării

www.mazars.com | Pagina de LinkedIn a Mazars

 

Despre Mazars România

În România, Mazars are o experiență de peste 25 de ani în audit, servicii de consultanță fiscală, financiară, contabilă, HR și salarizare. Puterea noastră constă în oamenii cu care lucrăm – echipa locală cuprinde 7 parteneri şi 230 de profesioniști.

www.mazars.ro | Pagina de LinkedIn a Mazars Romania

[1] Mazars este prima firmă care oferă angajaților săi acest program - LL.M in International Tax Law, care este deschis exclusiv profesioniștilor din domeniul fiscal şi include participanți de pe patru continente.