Mazars în CEE ocupă locul 5 pentru numărul de tranzacții M&A, conform "Mergermarket Accountant League Table 2022".

Pentru al șaptelea an consecutiv, Mazars se află pe locul al cincilea în topul realizat de Mergermarket pentru numărul de proiecte de succes în domeniul serviciilor de tranzacții de fuziuni și achiziții care au beneficiat de consultanță în 2022, conform Accountant League Table for Central & Eastern Europe.
Mergermarket League Table 2022.jpg

Cu peste 44.000 de profesioniști în mai mult de 90 de țări din întreaga lume, Mazars este astăzi o firmă globală care conectează ECE cu restul lumii. De la due diligence financiară și fiscală, evaluare și sprijin financiar corporativ până la restructurarea afacerilor neperformante, echipele Mazars Deal Advisory oferă vânzătorilor, cumpărătorilor și finanțatorilor toate abilitățile și expertiza necesare pentru a servi fiecare aspect al tranzacțiilor lor din ECE.

Echipa noastră integrată transfrontalieră de specialiști își ghidează Clienții nu numai pe parcursul ciclului de viață al tranzacției, ci și dincolo de faza în care se află, chiar și dincolo de tranzacția în sine, analizând nevoile lor de afaceri și sectoriale.